Szekeres Viktor

Nagy visszatérők a Sin City 2-ben

Jessica Alba és Mickey Rourke karaktere biztos, hogy szerepelni fog a Sin City 2-ben, azonban egyáltalán nem biztos, hogy az első részben őket alakító színészek fognak ezúttal a bőrükbe bújni.

Legutóbb elsőkézből származó valódi konkrétumokat a Sin City 2-ről a San Diegóban megrendezett Comic Conon lehetett hallani, amikoris Robert Rodriguez elmondta, hogy elkészült a forgatókönyv és még év vége előtt elkezdődik a film forgatása. Nos, a minap újabb hírek érkeztek a készülő második résszel kapcsolatban. Frank Miller, a képregények szerzője az MTV-nek elmondta, hogy még mindig finomhangolják a forgatókönyvet, s reálisan nézve jövő tavasszal kezdődhet el a forgatás Rodriguez vezetésével.

Hogy valami érdekességgel is szolgáljon Miller, elejtette, hogy a Sin City 2-ben vissza fog térni Nancy Callahan és Marv karaktere - előbbit az első részben Jessica Alba alakította, utóbbit pedig Mickey Rourke. Azt azonban még nem tudni, hogy Alba és Rourke vállalják-e, hogy ismét az említett figurák bőrébe bújjanak, vagy más színészek után kell néznie a produkciónak. Miller elmondta, hogy a második rész leginkább az A Dame to Kill For történetre fog épülni, de tartalmazni fogja a rövidke Just Another Saturday Night-ot és két új történetet is. Ez utóbbiak egyikében fog feltűnni Nancy Callahan, hogy az első résszel organikus legyen a kapcsolata a folytatásnak.

Callahan persze szerepel az A Dame to Kill For-ban is, akárcsak Marv, valamint Gail (az első részben Rosario Dawson), Miho (Devon Aoki) és Manute (Michael Clarke Duncan), valamint a főhős, Dwight McCarthy, akit Clive Owen alakított, de a folytatásban a karakter plasztikai műtéte miatt ez nem lesz releváns.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ha nem ők játsszák, akkor az egész értelmetlen.
  • hurkaur #2
    Jojjon csak szepen :)
  • maxy182 #1
    Na szép... Még a végén kicserélődik az egész szereplőgárda!