Szekeres Viktor

Itt a jövő évi Star Wars-mozipremier plakátja

Februárban ismét látható lesz a mozikban a Baljós árnyak, a Star Wars-saga nyitófilmjének tartott alkotás. Jövő héten az előzetes is megérkezik, de a plakátban most is lehet gyönyörködni.

A Lucasfilm nem pihen, hiszen az elmúlt egy évben párhuzamosan és nagy erőkkel folyt a szeptember elején megjelent Blu-ray verzió csinosítgatása, valamint a sorozat egyik mozis epizódjának 3D-sítése. Mint arról már volt szó korábban, Amerikában február 10-én, idehaza pedig február 9-én lesz ismét látható mozikban a Star Wars I. rész: Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace), szinte mindenhol térhatású verzióban.

Ha pedig a lent látható plakát nem lenne elég, akkor az is biztossá vált, hogy a Baljós árnyak előzetese Amerikában a Három testőr kópiái előtt lesz, hogy a 3D-s akciófilm közönsége szemüveggel az orrán láthassa, hogy milyen látványelemekkel bővült a George Lucas által rendezett film.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Pretorian #26
  Én nem vagyok nagy SW-fan, de az Old Republic-éra nekem sokkal jobban bejön a maga ridegebb, kegyetlenebb légkörével, mint a New Era a mézes-mázas cukrozott settingjével. Nem lenne rossz egy Old Republic-trilógia.
 • Darth Revan9 #25
  Jó ötlet újra bemutatni a Star Wars filmeket méghozzá kronológiai sorrendben. Nem érzem bőrlehúzásnak. Nem vagyok a 3D híve, de szerintem rengetegen fognak neki örülni, akik ilyen formában is látni szeretnék.
  Aki meg unja, hogy annyi bőrt lehúznak a SW-ról, az meg ne foglalkozzon vele. Nem kötelező megnézni.
  SW folytatásra szerintem nincs szükség. A Jedi visszatérrel tökéletesen lezárult a sztori. A többi meg EU. Habár Zahn jó író, Thrawn trilógiáját mégsem érzem tökéletesnek. És túl sok idő eltelt már ahhoz, hogy a régi színészek játsszák el a szerepeket.
  Ellenben egy The Old Republic trilógiának örülnék.
 • KP27 #24
  Ez bizony rókabőr. Attól még hogy ez egyeseket nem zavar, attól még az marad.
 • bino512 #23
  akkor lenne igazi 3d nem csak szemátverős baromság hogy aki máshol ül a nézőtéren az valóban másik szögből látná a filmet....
 • Pretorian #22
  Semmi olyan nem történik, ami nem történt volna már meg korábban. Az idősebbek még emlékezhetnek rá, hogy amikor a '90-es évek vége felé elkezdtek itthon is elterjedni a különféle mozis hangtömörítési eljárások (SDDS, DTS), akkoriban nyomták le a Star Wars második trilógiáját "digitálisan felújított képpel és hanggal" újra a hazai mozik. Aztán mi meg csak néztünk a székben ülve, és ámultunk a térhatású hang hallatán. Ma a 3D a menő, úgyhogy most ezt a hullámot fogják meglovagolni.
 • bmw #21
  Ez mar tenyleg lehuzas csak...
  A 3d amugy is eleg gyerekcipoben jar meg.
 • Kelta #20
  De csak neked az..szerintem az Avatar nagyon jó film, és látványos.
  Ha nem tetszett, te bajod..nem a filmé :)

  Lucas papa meg inkább csinálná a élőszereplős sorozatot, vagy egy tisztességes folytatást...mondjuk Zahn könyveiből.
 • Vanek úr #19
  Lehet, hogy keverte a rajzfilm-sorozatos Avatárral az egészestés-filmes Avatárt.
 • Vanek úr #18
  Rajongó vagyok (még az Ep 1-3 is tetszett; bár nem volt tisztán olyan Ep 4-6 hangulata; de bőven jó volt); de ez lehúzás. Kiadták az Ep 4-6-ot kazettán. Majd újra 'bővített' tartalommal; majd ezek után jött a HD-sített változat újabb 'bővített' tartalommal (ekkor már az Ep 1-3at is lehet számolni, aminél a nemHD-s és HD-s változat is élt már); és most itt van a BR-es, 3D-s változat is. Szinte minden ugyanaz, csak kicsit javítottak a felvételen, hogy újra el tudják adni. Ha nem lehúzásként akarnák ezt csinálni, akkor lehetne egy "ha már rendelkezel korábbi SW filmmel, akkor az új verziót X% kedvezménnyel kapod" akciót is indítani; sőt, esetleges cserénél csak egy minimális felárat kérnének el. De nem. Ezek újra elkérik a nagy pénzeket ugyanazért a dologért, amin csak kicsit csinosítanak, illetve beleraknak még 1-2 db 2-3 perces jelenetet. Vagyis akárki akármit is mond: ez hatalmas lehúzás.
 • COOLancs #17
  Remélem a jegy olcsóbb lesz mint egy új filmnél. A "pod race" elég durva lehet 3d-ben xD