Itt a jövő évi Star Wars-mozipremier plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Aki meg unja, hogy annyi bõrt lehúznak a SW-ról, az meg ne foglalkozzon vele. Nem kötelezõ megnézni.
SW folytatásra szerintem nincs szükség. A Jedi visszatérrel tökéletesen lezárult a sztori. A többi meg EU. Habár Zahn jó író, Thrawn trilógiáját mégsem érzem tökéletesnek. És túl sok idõ eltelt már ahhoz, hogy a régi színészek játsszák el a szerepeket.
Ellenben egy The Old Republic trilógiának örülnék.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A 3d amugy is eleg gyerekcipoben jar meg.
Ha nem tetszett, te bajod..nem a filmé 😊
Lucas papa meg inkább csinálná a élõszereplõs sorozatot, vagy egy tisztességes folytatást...mondjuk Zahn könyveibõl.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amúgy egy eleve 3d kamerával felvett filmet nem hasonlítanék egy utólag 3d-sített filmhez.
De ettõl az SW lehet jó is, kérdés mennyi idõt-pénzt öltek bele.
Ezek hogy jöttek neked össze egy terítéken? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Erre írtam, hogy õ is valószínûleg ebbe a kategóriába tartozik.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Egyetlen ok van, amiért én mégse féltem a Star Wars-t ettõl. Ez pedig az ILM. A világ legjobb vizuális effektusait készítõ csapat az új-zélandi WETA Digital mellett. Évek óta heggesztik a 3D-s Star Wars, úgyhogy az tuti, hogy nem a szokásos 3d-s konvertálgatás jön.
Tudja ezt Lucas is, tuti, hogy nem engedte volna meg, ha a látvány kicsit is csorbát szenvedne. Hogy mi várok? Avatar szintû térhatást konkrétan, mert a Star Wars legenda ilyet érdemel. Reménykedünk benne, hogy Lucas is így gondolja.