26
  • Pretorian
    #26
    Én nem vagyok nagy SW-fan, de az Old Republic-éra nekem sokkal jobban bejön a maga ridegebb, kegyetlenebb légkörével, mint a New Era a mézes-mázas cukrozott settingjével. Nem lenne rossz egy Old Republic-trilógia.
  • Darth Revan9
    #25
    Jó ötlet újra bemutatni a Star Wars filmeket méghozzá kronológiai sorrendben. Nem érzem bőrlehúzásnak. Nem vagyok a 3D híve, de szerintem rengetegen fognak neki örülni, akik ilyen formában is látni szeretnék.
    Aki meg unja, hogy annyi bőrt lehúznak a SW-ról, az meg ne foglalkozzon vele. Nem kötelező megnézni.
    SW folytatásra szerintem nincs szükség. A Jedi visszatérrel tökéletesen lezárult a sztori. A többi meg EU. Habár Zahn jó író, Thrawn trilógiáját mégsem érzem tökéletesnek. És túl sok idő eltelt már ahhoz, hogy a régi színészek játsszák el a szerepeket.
    Ellenben egy The Old Republic trilógiának örülnék.
  • KP27
    #24
    Ez bizony rókabőr. Attól még hogy ez egyeseket nem zavar, attól még az marad.
  • bino512
    #23
    akkor lenne igazi 3d nem csak szemátverős baromság hogy aki máshol ül a nézőtéren az valóban másik szögből látná a filmet....
  • Pretorian
    #22
    Semmi olyan nem történik, ami nem történt volna már meg korábban. Az idősebbek még emlékezhetnek rá, hogy amikor a '90-es évek vége felé elkezdtek itthon is elterjedni a különféle mozis hangtömörítési eljárások (SDDS, DTS), akkoriban nyomták le a Star Wars második trilógiáját "digitálisan felújított képpel és hanggal" újra a hazai mozik. Aztán mi meg csak néztünk a székben ülve, és ámultunk a térhatású hang hallatán. Ma a 3D a menő, úgyhogy most ezt a hullámot fogják meglovagolni.
  • bmw
    #21
    Ez mar tenyleg lehuzas csak...
    A 3d amugy is eleg gyerekcipoben jar meg.
  • Kelta
    #20
    De csak neked az..szerintem az Avatar nagyon jó film, és látványos.
    Ha nem tetszett, te bajod..nem a filmé :)

    Lucas papa meg inkább csinálná a élőszereplős sorozatot, vagy egy tisztességes folytatást...mondjuk Zahn könyveiből.
  • Vanek úr
    #19
    Lehet, hogy keverte a rajzfilm-sorozatos Avatárral az egészestés-filmes Avatárt.
  • Vanek úr
    #18
    Rajongó vagyok (még az Ep 1-3 is tetszett; bár nem volt tisztán olyan Ep 4-6 hangulata; de bőven jó volt); de ez lehúzás. Kiadták az Ep 4-6-ot kazettán. Majd újra 'bővített' tartalommal; majd ezek után jött a HD-sített változat újabb 'bővített' tartalommal (ekkor már az Ep 1-3at is lehet számolni, aminél a nemHD-s és HD-s változat is élt már); és most itt van a BR-es, 3D-s változat is. Szinte minden ugyanaz, csak kicsit javítottak a felvételen, hogy újra el tudják adni. Ha nem lehúzásként akarnák ezt csinálni, akkor lehetne egy "ha már rendelkezel korábbi SW filmmel, akkor az új verziót X% kedvezménnyel kapod" akciót is indítani; sőt, esetleges cserénél csak egy minimális felárat kérnének el. De nem. Ezek újra elkérik a nagy pénzeket ugyanazért a dologért, amin csak kicsit csinosítanak, illetve beleraknak még 1-2 db 2-3 perces jelenetet. Vagyis akárki akármit is mond: ez hatalmas lehúzás.
  • COOLancs
    #17
    Remélem a jegy olcsóbb lesz mint egy új filmnél. A "pod race" elég durva lehet 3d-ben xD
  • Rentadar
    #16
    Jaj csak azt ne, isten ments, hogy Lucas bármi újat is csináljon. Inkább foglalkozzon az idióta szar filmjeivel, azzal csak behatárolható mennyiségű kárt tud okozni.
  • Laza
    #15
    Nekem pénzlehúzás ... a rajongókat biztosan érdekelni fogja (bár nem tudom kinek tetszett az EP1 :))
  • asdasdasd
    #14
    Én láttam az Avatart sima 3d és Imax 3d-ben is, volt különbség rendesen.
    Amúgy egy eleve 3d kamerával felvett filmet nem hasonlítanék egy utólag 3d-sített filmhez.
    De ettől az SW lehet jó is, kérdés mennyi időt-pénzt öltek bele.
  • Laza
    #13
    "Az ilyen animációs filmeket, mint az Avatar vagy Jégkorszak vagy Shrek egyébként is könnyebb 3D-síteni, még utólag is"

    Ezek hogy jöttek neked össze egy terítéken? :)
  • Dynamic
    #12
    Hogy jön ide? Egyszerűen úgy, hogy anno mindenkit behűlyítettek ezzel az Avatart csak IMAX-ben, vizuál orgazmus dumával, és többen képesek voltak még akár Szolnokról is felvonatozni, hogy lássák a csodát. Lehet, hogy elsőre még a sima 3D után is ad egy pluszt, de tuti, hogy mást nem nagyon láttak se előtte, se utána, mert akkor nem az Avatart emlegetnék etalonként.
    Erre írtam, hogy ő is valószínűleg ebbe a kategóriába tartozik.
  • Smuge
    #11
    Miért, az Avataré annyira jó lett? Legalább az sikerült valahogy, nem úgy mint maga a film :)
  • Grodt
    #10
    Aki szerint ez pénzlehúzás, az nem nézi meg és kész. Én tuti megnézem, mert elég nagy rajongó vagyok, nah meg persze kíváncsi vok milyen is lesz 3d-ben. Ha nem lesz jó, akkor a többit nem nézem meg és kész.
  • emile zola
    #9
    szintén... komolyan nem értem hogy van pofája újra leadni egy már jópár éve leforgatott filmet, csak azért mert mostmár ez is csilivili 3D-s lett... inkább csináljon még 3 filmet és forgassa 3D-ben, de ennek így az újabb pénzhajhászáson kívül értelme más nincs
  • zetortraktor
    #8
    Egy szót nem írt a srác IMAX-ről. Hogy jön ide az IMAX? Mondjuk a Vasököl nagyon szép volt IMAX-ben, szó se róla.
  • Dynamic
    #7
    Komolyan nem értem miért jöttök mindig az Avatarral. Valószínűleg a többség első és utolsó IMAX filmje, más magyarázatot nem találok arra, hogy mitől vannak elájulva a térhatásban az egyik legsilányabb filmtől.
  • ZeGa
    #6
    Nekem ez már sok. Annyi bőrt lehúznak szerencsétlen Star Wars-ról. Már unom.
  • Hans von Luck
    #5
    Lucas csinálhatna inkább az The Old Republicból filmet/filmeket...a Bioware milyen pofás trélereket nyomatott hozzá...
  • kalapos01
    #4
    Avatar? Azért voltak sokkal jobb 3D-vel is rendelkező filmek. Az ilyen animációs filmeket, mint az Avatar vagy Jégkorszak vagy Shrek egyébként is könnyebb 3D-síteni, még utólag is.
  • NovaTerra
    #3
    Hova lett Jar-jar? :)
  • galmat
    #2
    upsz kimaradt néhány betű az előbb. Sorry.
  • galmat
    #1
    Általában az utólagosan 3D-be konvertált filmek silány minőséget érnek el térhatásból.

    Egyetlen ok van, amiért én mégse féltem a Star Wars-t ettől. Ez pedig az ILM. A világ legjobb vizuális effektusait készítő csapat az új-zélandi WETA Digital mellett. Évek óta heggesztik a 3D-s Star Wars, úgyhogy az tuti, hogy nem a szokásos 3d-s konvertálgatás jön.

    Tudja ezt Lucas is, tuti, hogy nem engedte volna meg, ha a látvány kicsit is csorbát szenvedne. Hogy mi várok? Avatar szintű térhatást konkrétan, mert a Star Wars legenda ilyet érdemel. Reménykedünk benne, hogy Lucas is így gondolja.