Szekeres Viktor

Bajban a Dexter című krimisorozat

Kétmilliós nézettségével a Dexter a Showtime csatornán minden idők legnézettebb sorozata címet is birtokolja, de egyáltalán nem biztos, hogy elkészülhet a hetedik és a nyolcadik szezonja.

Bár évek óta az előfizetéses Showtime csatorna legnépszerűbb sorozata a sorozatgyilkos rendőrről szóló Dexter, lehet, hogy mégsem fog folytatódni a hatodik évadon túl. Persze ennek az esélye elég alacsonynak tűnik, de ettől még tény, hogy a csatorna, a gyártó és a főszereplő Michael C. Hall között megfeneklettek a bértárgyalások. A címszereplőt alakító színésznek ugyanis az Amerikában jelenleg képernyőn lévő hatodik évaddal lejár a 2006-ban kötött szerződése.

Természetesen hamar megindultak az új tárgyalások a Hall, a Showtime és a Paramount képviselő között, de az álláspontot mindvégig nagyon messze maradtak egymástól - 4 millió dolláros messzeségben. A hírek szerint ugyanis Michael C. Hall 24 millió dollárt kér a Dexter hetedik és nyolcadik szezonjáért, míg az ellenajánlat csak 20 millióról szól. Bármennyiben is egyeznek meg végül a felek, ha megegyeznek, az mindenképpen nagy ugrásnak fog számítani, hiszen a 2006-os szerződés szerint jelenleg évadonként még a kétmillió dollárt sem éri el a színész gázsija.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Tower Guard #12
  Bocsánat a helyesírási hibákért.
 • Tower Guard #11
  Végülis figyeljetek valamilyen szinte meg lehet érteni.
  Baromira híres és nagy nézőtábora van a sotrozatnak de ő eddig a régi szerződés alapján csak 2 milliót kapott évadonként, no most valószíná nem tudták előrem hogy így bedurran és mekkoar királyok lesznek meg megszedik magukat az egészből.
  Most megkövetelheti magának a régi évadok sikerére is a zsét.
 • deniro2 #10
  "Michael C. Hall 24 millió dollárt kér a Dexter hetedik és nyolcadik szezonjáért"

  Hol van itt szó részenként 2 millióról, elvtársak?
 • winnie #9
  már évek óta producere a dexternek. (bár a producernek semmi köze a nyereséghez.)
 • fika ferenc #8
  ja, igazad van rossz "sorirol" írt a ViktorLOL
 • nimfas #7
  Igazából 12 rész egy évad.... kedvenc sorozatom... ma szedtem le a 2. részt az új sorozatból.... de még nem néztem meg.... gyűjtök párat először :-D
 • AZTA #6
  Ha ez bejön neki akkor ő lesz a legjobban fizetett sorozatszínész igaz? Mert Kutcher most az a részenkénti 700-800.000dollárjával, de egy Dexter évad vagy 13részes és ugy majdnem 2 millára jön ki egy rész.
 • Szefmester #5
  Kicsit mintha kezdene a fejébe szállni a dicsőség. De legyen ő a sorozat producere és akkor a nyereség lesz a fizetése ami gondolom jóval magasabb összeg is lehet ennél.
 • csuszi #4
  "(Hasamraütöttem, az arány a lényeg.)"
  jaja, és pont rossz a hasraütésed, évi 2 millió, vagy évi 24milla
  kurvára nem mindegy, laza 12szeres fizuemelkedés
 • endrev #3
  Válság van, mit garasoskodik Mickey! Nem tökmindegy hogy egymilliót vagy egymilliókétszázezret rak zsebre epizódonként?! (Hasamraütöttem, az arány a lényeg.)