Bajban a Dexter című krimisorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat a helyesírási hibákért.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Végülis figyeljetek valamilyen szinte meg lehet érteni.
Baromira híres és nagy nézõtábora van a sotrozatnak de õ eddig a régi szerzõdés alapján csak 2 milliót kapott évadonként, no most valószíná nem tudták elõrem hogy így bedurran és mekkoar királyok lesznek meg megszedik magukat az egészbõl.
Most megkövetelheti magának a régi évadok sikerére is a zsét.
Baromira híres és nagy nézõtábora van a sotrozatnak de õ eddig a régi szerzõdés alapján csak 2 milliót kapott évadonként, no most valószíná nem tudták elõrem hogy így bedurran és mekkoar királyok lesznek meg megszedik magukat az egészbõl.
Most megkövetelheti magának a régi évadok sikerére is a zsét.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"Michael C. Hall 24 millió dollárt kér a Dexter hetedik és nyolcadik szezonjáért"
Hol van itt szó részenként 2 millióról, elvtársak?
Hol van itt szó részenként 2 millióról, elvtársak?
már évek óta producere a dexternek. (bár a producernek semmi köze a nyereséghez.)
ja, igazad van rossz "sorirol" írt a ViktorLOL
Igazából 12 rész egy évad.... kedvenc sorozatom... ma szedtem le a 2. részt az új sorozatból.... de még nem néztem meg.... gyûjtök párat elõször :-D
Ha ez bejön neki akkor õ lesz a legjobban fizetett sorozatszínész igaz? Mert Kutcher most az a részenkénti 700-800.000dollárjával, de egy Dexter évad vagy 13részes és ugy majdnem 2 millára jön ki egy rész.
Kicsit mintha kezdene a fejébe szállni a dicsõség. De legyen õ a sorozat producere és akkor a nyereség lesz a fizetése ami gondolom jóval magasabb összeg is lehet ennél.
"(Hasamraütöttem, az arány a lényeg.)"
jaja, és pont rossz a hasraütésed, évi 2 millió, vagy évi 24milla
kurvára nem mindegy, laza 12szeres fizuemelkedés
jaja, és pont rossz a hasraütésed, évi 2 millió, vagy évi 24milla
kurvára nem mindegy, laza 12szeres fizuemelkedés
MJ rulz Pink Team The Only One
Válság van, mit garasoskodik Mickey! Nem tökmindegy hogy egymilliót vagy egymilliókétszázezret rak zsebre epizódonként?! (Hasamraütöttem, az arány a lényeg.)
Te viktor ha már írsz valamit egy soriról akkor járj utána elõször
"sorozatgyilkos rendõrrõl szóló Dexter"
Nos õ nem rendõr ha nem vérnyom elemzõ ennyi.
"sorozatgyilkos rendõrrõl szóló Dexter"
Nos õ nem rendõr ha nem vérnyom elemzõ ennyi.