Szekeres Viktor

Leonardo DiCaprio öregemberként az új Clint Eastwood-filmben - itt az előzetes

Leonardo DiCaprio J. Edgar Hoovert, az FBI első, 48 évig szolgáló igazgatóját fogja alakítani Clint Eastwood legújabb filmjében, melyet novemberben mutatnak be Amerikában, de valószínűleg mi is láthatjuk majd.

A napokban debütált Clint Eastwood legújabb filmjének, a J. Edgarnak az előzetese a neten. A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült film, mint a címéből is kiderül, J. Edgar Hooverről szól, a 20. század egyik legellentmondásosabb és legnagyobb hatalommal rendelkező közéleti személyiségéről, arról az életről, melyet az emberek szeme előtt, s a zárt ajtók mögött élt. DiCaprio mellett a főbb szerepekben Naomi Wattsot, Judi Dench-et, Armie Hammert, Josh Lucast és Ken Howardot láthatjuk majd.


A november 9-én bemutatásra kerülő alkotás mondhatni Eastwood szokásos, évenkénti rendezése lesz, hiszen a rendező az ezredforduló szinte minden évben új alkotással jelentkezett, melyek zöme az Oscar-díjak közelébe is került. Az anyagi siker már sokkal ritkábban legyintette meg az Eastwood-filmeket, hiszen a 100 milliós körüli bevételt elérő Gran Torino, Millió dolláros bébi és Titokzatos folyón kívül az elmúlt években inkább 30 millió dollárt érő jegyeladásokat produkáltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PheCho #22
    Éppen ezért szoktam rá mostanában, hogy nem nézek előzeteseket (kivétel a látványfilmek). Így meglepetésként ér bármi is történik. A kritikákat is igyekszem úgy olvasni, hogy a sztorit ne lőjem le magamnak, csak annyit, hogy jól összerakott film és javasolják vagy nem. Az "Annál jelenetnél..." stb kezdetű mondatokat igyekszem kihagyni. :)
  • Etinger #21
    Ha nem hallasz róla előzetesen semmit, és a film előzetes is kihagyod, akkor tényleg üthet :) Engem még így is meglepett :)
  • Justil #20
    Ja, hat gondolom ez emberfuggo is, valtozo, h kinek mi esik le lassabban/gyorsabban :)
  • maxy182 #19
    Nem tudom, nekem pont a Viharsziget volt egy olyan film, amikor a végéig azt sem tudtam h wtf... A végén meg koppant a tantusz!
    Pedig általában a legtöbb film nagyon kiszámítható és sablonos. Valahogy nekem a Viharsziget egy üde színfolt volt ezek között...
  • Justil #18
    egy picit talan kiszamithato, de hangulatos, es a kiszamithatosag ellenere jol elhiteti a nezovel, hogy nem az :)
  • Broafka #17
    amúgy a shutter islandet sokan fikázzák, de nem értem miért, szerintem az egy tök jó kis film lett (és ne feledjük, hogy egy régi könyv alapján íródott, szóval a könyv is jó lehet)
  • Al Ashrad #16
    gombabácsi te milyen filmeket szeretsz? Mamma Mia, meg hasonlók?
  • Justil #15
    ez is 1 vélemény...
  • gombabácsi #14
    dicaprio? kb minden filmje tök erőltetett (inception, shutter island stb)
    persze ez nem csak az ő hibája de ő is benne volt
  • HarryProf #13
    Nagyon jó gyerekkori filmje még a What's eating Gilbert Grape, amiben Johnny Depp oldalán játszik.

    Ezt pedig várom, remélem itthon sem késik a mozikban... legalábbis ne sokat.