22
-
PheCho #22 Éppen ezért szoktam rá mostanában, hogy nem nézek előzeteseket (kivétel a látványfilmek). Így meglepetésként ér bármi is történik. A kritikákat is igyekszem úgy olvasni, hogy a sztorit ne lőjem le magamnak, csak annyit, hogy jól összerakott film és javasolják vagy nem. Az "Annál jelenetnél..." stb kezdetű mondatokat igyekszem kihagyni. :) -
Etinger #21 Ha nem hallasz róla előzetesen semmit, és a film előzetes is kihagyod, akkor tényleg üthet :) Engem még így is meglepett :) -
Justil #20 Ja, hat gondolom ez emberfuggo is, valtozo, h kinek mi esik le lassabban/gyorsabban :) -
maxy182 #19 Nem tudom, nekem pont a Viharsziget volt egy olyan film, amikor a végéig azt sem tudtam h wtf... A végén meg koppant a tantusz!
Pedig általában a legtöbb film nagyon kiszámítható és sablonos. Valahogy nekem a Viharsziget egy üde színfolt volt ezek között... -
Justil #18 egy picit talan kiszamithato, de hangulatos, es a kiszamithatosag ellenere jol elhiteti a nezovel, hogy nem az :) -
#17 amúgy a shutter islandet sokan fikázzák, de nem értem miért, szerintem az egy tök jó kis film lett (és ne feledjük, hogy egy régi könyv alapján íródott, szóval a könyv is jó lehet) -
Al Ashrad #16 gombabácsi te milyen filmeket szeretsz? Mamma Mia, meg hasonlók? -
Justil #15 ez is 1 vélemény... -
gombabácsi #14 dicaprio? kb minden filmje tök erőltetett (inception, shutter island stb)
persze ez nem csak az ő hibája de ő is benne volt -
#13 Nagyon jó gyerekkori filmje még a What's eating Gilbert Grape, amiben Johnny Depp oldalán játszik.
Ezt pedig várom, remélem itthon sem késik a mozikban... legalábbis ne sokat. -
Justil #12 + Inception, Body Of Lies, The Departed, Catch Me If You Can, stb :) -
#11 +1
nekem aviátor, shutter island óta 1ik kedvenc színészem.
(de titanic tényleg borzalmas vót, nem feltétlenül az ő hibájából) -
radical #10 nem is tudtam hogy Hoover homi volt? -
Wittgen #9 Ezzel én is így vagyok, egyetértek veled. -
lamella #8 Sosem értettem miért tartják nyálasnak. Szerintem a Rómeóban és a Titanicban sem volt az. -
Justil #7 +1
Mindig is jó volt, csak nyilván felnőttként azért más szerepeket játszik, mint fiatalon, és ez nem feltétlen vált a hátrányára, függetlenül attól, hogy gyerekként is jó színész volt. Ennyi. -
kalapos01 #6 Kábé 20 éve az egyik legjobb, csak pár nyálas tudatlan pöcs ezt nem tudja. -
#5 Mindig is jó színész volt. Ajánlom például az Ez a fiúk sorsa című drámát, amiben még gyerek. Majdnem, hogy lejátssza a színről Robert DeNirót. -
wolruf #4 Örülök, hogy nem csak én gondolom így :D -
nessboth #3 Le a kalappal tényleg, régen egy nyálas kis pöcs volt, de manapság mkor meglátom a nevét egy filmen megnyutat a tudat, hogy egy színvonalas filmet kapok... -
wolruf #2 DiCaprio milyen jó színésszé lett az évek során. Le a kalappal. -
#1 várós