Leonardo DiCaprio öregemberként az új Clint Eastwood-filmben - itt az előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen ezért szoktam rá mostanában, hogy nem nézek elõzeteseket (kivétel a látványfilmek). Így meglepetésként ér bármi is történik. A kritikákat is igyekszem úgy olvasni, hogy a sztorit ne lõjem le magamnak, csak annyit, hogy jól összerakott film és javasolják vagy nem. Az "Annál jelenetnél..." stb kezdetû mondatokat igyekszem kihagyni. 😊
Ha nem hallasz róla elõzetesen semmit, és a film elõzetes is kihagyod, akkor tényleg üthet 😊 Engem még így is meglepett 😊
Ja, hat gondolom ez emberfuggo is, valtozo, h kinek mi esik le lassabban/gyorsabban 😊
Nem tudom, nekem pont a Viharsziget volt egy olyan film, amikor a végéig azt sem tudtam h wtf... A végén meg koppant a tantusz!
Pedig általában a legtöbb film nagyon kiszámítható és sablonos. Valahogy nekem a Viharsziget egy üde színfolt volt ezek között...
Pedig általában a legtöbb film nagyon kiszámítható és sablonos. Valahogy nekem a Viharsziget egy üde színfolt volt ezek között...
egy picit talan kiszamithato, de hangulatos, es a kiszamithatosag ellenere jol elhiteti a nezovel, hogy nem az 😊
amúgy a shutter islandet sokan fikázzák, de nem értem miért, szerintem az egy tök jó kis film lett (és ne feledjük, hogy egy régi könyv alapján íródott, szóval a könyv is jó lehet)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
gombabácsi te milyen filmeket szeretsz? Mamma Mia, meg hasonlók?
ez is 1 vélemény...
dicaprio? kb minden filmje tök erõltetett (inception, shutter island stb)
persze ez nem csak az õ hibája de õ is benne volt
persze ez nem csak az õ hibája de õ is benne volt
Nagyon jó gyerekkori filmje még a What's eating Gilbert Grape, amiben Johnny Depp oldalán játszik.
Ezt pedig várom, remélem itthon sem késik a mozikban... legalábbis ne sokat.
Ezt pedig várom, remélem itthon sem késik a mozikban... legalábbis ne sokat.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
+ Inception, Body Of Lies, The Departed, Catch Me If You Can, stb 😊
+1
nekem aviátor, shutter island óta 1ik kedvenc színészem.
(de titanic tényleg borzalmas vót, nem feltétlenül az õ hibájából)
nekem aviátor, shutter island óta 1ik kedvenc színészem.
(de titanic tényleg borzalmas vót, nem feltétlenül az õ hibájából)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem is tudtam hogy Hoover homi volt?
Ezzel én is így vagyok, egyetértek veled.
Sosem értettem miért tartják nyálasnak. Szerintem a Rómeóban és a Titanicban sem volt az.
+1
Mindig is jó volt, csak nyilván felnõttként azért más szerepeket játszik, mint fiatalon, és ez nem feltétlen vált a hátrányára, függetlenül attól, hogy gyerekként is jó színész volt. Ennyi.
Mindig is jó volt, csak nyilván felnõttként azért más szerepeket játszik, mint fiatalon, és ez nem feltétlen vált a hátrányára, függetlenül attól, hogy gyerekként is jó színész volt. Ennyi.
Kábé 20 éve az egyik legjobb, csak pár nyálas tudatlan pöcs ezt nem tudja.
Mindig is jó színész volt. Ajánlom például az Ez a fiúk sorsa címû drámát, amiben még gyerek. Majdnem, hogy lejátssza a színrõl Robert DeNirót.
Gaming is believing.
Örülök, hogy nem csak én gondolom így 😄
Le a kalappal tényleg, régen egy nyálas kis pöcs volt, de manapság mkor meglátom a nevét egy filmen megnyutat a tudat, hogy egy színvonalas filmet kapok...
DiCaprio milyen jó színésszé lett az évek során. Le a kalappal.