Szekeres Viktor

Kőkemény plakátot kapott a Mission: Impossible 4

A Mission: Impossible: Fantom protokoll első plakátja egy az egyban Tom Cruise-ra épül, de valószínű, hogy a később megjelenő anyagokon már a többi szereplő is feszíteni fog.

A Paramount Pictures nyilvánosságra hozta a Mission: Impossible: Fantom protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol) című akciófilm első plakátját, mely Tom Cruise-t, vagyis Ethan Huntot ábrázolja olyan tekintettel, melyből azonnal kiderül, hogy ő nem viccel. Brad Bird filmjében a főszereplő mellett pár visszatérő ismerős arcot (Ving Rhames, Simon Pegg) is láthatunk majd, s persze újoncokat (Paula Patton, Jeremy Renner, Josh Holloway) is.

A filmet eredetileg december 14-én tervezték bemutatni Amerikában, azonban erre a napra tervezte a Warner a Sherlock Holmes folytatásának bemutatóját is, s végül a Paramount úgy döntött, hogy nem kockáztat és eltolta a negyedik Mission: Impossible kezdését. Nálunk a UIP-Duna Film egyébként még mindig december 15-i bemutatóval jegyzi a filmet, ráadásul itthon a Sherlock Holmes folytatása csak januárban kerül a mozikba.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skiryo #14
    Volt szó egy spin offról azthiszem.
  • Axlkenobi #13
    Világok harca, Gyávák és hősök, Valkűr. Szerintem ezekben is nagyon jól alakított, bár a középső mint film azért elég gyenge lett, de a másik kettőt nagyon szeretem. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a nagy blockbusterek mellett vissza kellene térnie a drámákhoz is. A negyedik M:I után lesz neki egy musicalje (Rock of Ages), egy akciófilmje (One Shot) na meg egy sci-fije (Horizons), szóval egyelőre úgy tűnik, hogy a közönségfilmeknél marad.
  • ktamas74 #12
    Ráférne már egy komolyabb szerep. Olyasmi alakítást várnék el, mint a Született július 4-én vagy a Becsületbeli ügy..
  • ktamas74 #11
    Igen, én is olvastam, hogy abban nagyot alakított, csak sajnos nem főszereplőként.
  • pokolfiu #10
    őőő, lehet igazad van. mostanában nem követem filmográfiáját, de pl mellékszerepben a trópusi viharban volt akkora mint maga "vasember"...
  • tommygear #9
    már megint mi ez a cím????
  • ktamas74 #8
    "film még csakcsak, de ottis voltak mellényúlásai, de az tény, hogy a neve alapvetően garanciát jelent a minőségi szerepre, és filmre."

    Helyesen "jelentett". 2004-óta ugyanis szerintem nem sok mindent tett le az asztalra. M:I szériát szerintem hagyjuk (kivéve az elsőt), ahol a saját "übermacsóságát" (tessék már megint egy sg.hu-szerű szóhasználat .:) )szeretné kihangsúlyozni. Ethan Hunt-ot kb. bármelyik B-kategóriás színész is simán eljátszaná.
  • ktamas74 #7
    Nem unják még ezeket a jelzőket, hogy "kőkemény", "ütős" és társai?
    Annyira gagyi..
    Az egész lezd a Duty Calls, Call Of Duty paródia tartalmas narrációira hasonlítani.
    Vagy már 8 éveseknek írják ezeket a szalagcímeket?
    Hogy az sg-s szalagcímek szellemében fogalmazzak, ez "ulrakemény".
    Szánalom.
  • wraithLord #6
    Szerintem nem a plakát volt kőkemény, hanem a fal, amire kitették. Nem kéne annyit inni...

    Kíváncsi leszek a filmre.
  • pokolfiu #5
    háát, mondj egy jó nőt aki volt mellette... mert szerintem se kidman, se a mostani gebe nem nevezhető valami jó nőnek... legalábbis számomra nem ez a jó nő definíciója...

    film még csakcsak, de ottis voltak mellényúlásai, de az tény, hogy a neve alapvetően garanciát jelent a minőségi szerepre, és filmre.