Szekeres Viktor

Folytatást kaphat Tim Burton klasszikusa

Tim Burton egyik első filmje, a Beetlejuice - Kísértethistória kaphat folytatást nemsokára, azt azonban még nem tudni, hogy a rendező, vagy a címszereplőt alakító Michael Keaton visszatérne-e.

A Deadline úgy tudja, hogy egy meglehetősen régóta tervezett folytatásfilmnek végre megkezdődhet az előkészítése. Tim Burton egyik első filmjéről, az 1988-ban készített Beetlejuice - Kísértethistória (Beetlejuice) című korhatár nélküli horrorkomédiáról van szó, mely annak idején nagyszerűnek számító 73 millió dollár bevételt ért el Amerikában. A 88-as film főszereplői között Michael Keaton, Alec Baldwin, Winona Ryder és Geena David nevét érdemes megemlíteni.


A Beetlejuice - Kísértethistória egyébként két szellemről szól, akiknek nyugodt életét a házukba beköltöző élők háborgatják, s hogy elűzzék őket felfogadják Beetlejuice-t. A második részt az gyorsíthatja fel, hogy David Katzenberg és Seth Grahame-Smith 2 éves író szerződést kötött a Warner Bros. stúdóval, melynek elővásárlási joga van a duó filmes projektjeire. S ezen projektek között első helyen a Beetlejuice folytatása áll. Korábban már próbálták megvalósítani a Beetlejuice 2-t, egy ideig Tim Burton is hajlandó lett volna elkészíteni a folytatást, azonban jó forgatókönyv híján kiszállt a projektből.

Bér Grahame-Smith éppen Burton következő filmjének, a Dark Shadows-nak az egyik forgatókönyvírója, egyelőre nincs arról hír, hogy a rendező érdeklődnek a filmterv iránt, mint ahogy Michael Keaton részvételének esélyéről sem tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • crowmf #4
    Inkább a batmant kéne csinálnia az lenne az igazi.
  • Loverman #3
    ez az a film aminél nem tudok rájönni hogy mi az értelme
  • Fresh Duke #2
    +1
  • Spaceghost #1
    Nagyon szerettem az első részt, gyerekkoromban rengetegszer láttam. Szerintem ez csak Michael Keatonnal és Tim Burtonnel lenne ugyanolyan jó mint az első rész.