Szekeres Viktor

Ilyen lehet Batman új barlangja

A pletykák szerint Wales, Románia és Los Angeles egyszerre fogja "játszani" a Denevérember, azaz Bruce Wayne barlangját, a BatCave-et. Christopher Nolan stábja a külső és belső jeleneteket már felvette.

A Dark Knight Rises Rumors rajongói oldal szerint, mely értelemszerűen a Dark Knight Rises, azaz A sötét lovag - Felemelkedés című film pletykáival foglalkozik, mégiscsak Romániában lehet Bruce Wayne Denevérbarlangja, a BatCave. Korábban csak annyi derült ki a sajtó számára, hogy a walesi Brecon Beaconsben található vízesésnél két nap felvett anyag fog a BatCave külsejét adni, míg a belső tereket egy Los Angelesi stúdióban fogják kialakítani.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Most azonban az a hír járja, hogy ezeket a belső tereket kiegészítik a januárban, Romániában, a tordai sóbányáknál készített felvételekkel. Nolantől ez nem lenne szokatlan megoldás, hiszen a rendező sokkal szívesebben használ filmjeiben eredeti helyszíneken felvett képsorokat, mintsem számítógépes segítséggel megtámogatott képeket, illetve képkiegészítéseket. A többi, sóbányában készült képet itt lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!