Szekeres Viktor

Újabb népszerű anime alapján készít mozifilmet Hollywood

Hollywood már majdnem fél évtizede tervezi, hogy feldolgozza a szexuálisan cseppet sem visszafogott Kite című animét. Most úgy tűnik, hogy megtalálta rendezőjét a projekt és a forgatás is elkezdődhet.

A Variety információi szerint újabb anime feldolgozása készülhet el Hollywoodban. David R. Ellis az Amerikában a héten bemutatott és megbukott Shark Night 3D rendezője fogja rendezni a japán alapokra építkező Kite-ot. A hazájában két részben kiadott, Yasuomi Umetsu által rendezett anime egy gyerekkorában molesztált árva diáklány története, aki bérgyilkos lesz.


Az eredeti anime leginkább arról híresült el, hogy elég erőszakos volt és a készítők a szexuális töltettel kapcsolatban sem fogták vissza magukat. Az élőszereplős adaptációt már több éve tervezik elkészíteni, 2008-ban a mexikói Jorge és Javier Aguilerát már be is jelentették rendezőként, azonban akkor nem történt előrelépés a projekttel kapcsolatban. Most azonban Ellis aláírta szerződését, s a szereposztás követően 2012. elején el is kezdődhet a forgatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #5
    Hát a Kite pont egy olyan film,amiről simán tudnának jó filmet csinálni. Semmi extra nincs a filmben ami nem lenne kivitelezhető
  • NovaTerra #4
    Cowboy Bebopról se olyan könnyű élőszereplőst. Ha normálisan meg akarják csinálni, akkor nagyon sokat kell rákölteni, azt meg egyik kiadó se szereti. A megfelelő ráfordítás nélkül csak b kategóriás cgi sci-fi lenne. És ez csak a látvány, még kellene normális forgatókönyv, színészek, rendező, stb..
  • miszterjoe #3
    Nem is tudom... szerintem elég nehéz a Kite-ot jól feldolgozni élőszereplősre.
    Egyébként, Akira feldolgozás is lesz valamikor? Nagyon nem hallani arról sem semmit.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    A Cowboy Bebop film engem is jobban izgat.

    Ezt a 'KITE'-t pedig - sajnos - élőszereplősen nem lehet jól megcsinálni majd.
    Vagy túl sok kilassítós, digitális művéres, árnyékszexelős lesz, vagy 'el-hálivúdosított' akció-nyál.

    Ez csak rajzfilmben működött.
  • maxy182 #1
    Végülis lehet belőle egy érdekes filmet készíteni!

    Az én kérdésem viszont az, hogy a Cowboy Bebop filmmel mi van???