Szekeres Viktor

Végre közeli lesifotók is készültek az új Supermanről

Bár már hivatalos képeken is megnézhettük magunknak Supermant, a legújabb fotók végre közelről is megmutatják Clark Kent szuperhős-jelmezét, ami pár változtatáson esett át a hőskor óta.

Tovább folytatódott az Illinois állambéli Planóba Zack Snyder Superman-rebootjának, a Man of Steelnek a forgatása, s természetesen a lesifotósok is becsülettel kattintgatták masinájukat eközben. A legújabb képeken már közelebbről is szemügyre lehet venni a Henry Cavill által alakított Supermant. (A díszletek között készült többi fotót itt és itt lehet megnézni.)


A filmet gyártó Warner stúdió meglehetősen nagy reményeket fűz a produkcióhoz, s nem véletlen, hogy a producerek között megtalálható az a Christopher Nolan is, aki a hatalmas sikerül új Batman-filmeket rendezte. A stúdió Nolan iránymutatásaiban bízva adott zöld utat a Man of Steel előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #11
    Nem néz ki rosszul a szerkó, de ez is tipikusan az a felmodernizélt változat amin 5 év mulva nevetni fognak a gagyi hatása miatt. A Jó öreg ruhán kell egy picit változtatni, pl.: jobban feltüntetni az izmokat és az elég is lenne. Én már az új batmanbe is erősnek érzem azt a ruhát, de az legalább teljesen fekete így annyira nem feltünők rajta a modernizált dolgok mint ezen. Igazából itt a deréknél lévő rész nem tetszik nekem. Nem kellene erőltetni szerintem annyira ezeket a ruha változtatgatásokat, inkább egy jó sztory-t összehozni meg egy jó színészt a ruha alá és kész. De sajnos Hollywood szinte már csak arra ad hogy minden csilli-villi legyen. De nagyon remélem hogy kihoznak valami jót ebből a filmből mert szeressük a Superman-t =)
  • sajtosnudli #10
    Ki nem szarja le?
  • Axlkenobi #9
    Én viszont retró párti vagyok. Nekem a klasszikus kinézet jön be minimális modernizálással, úgy, ahogy a Superman Returns-ben volt. Nekem az a tökéletes Superman szerkó.

    Ezzel az újjal sincs amúgy különösebb problémám, de ha már elhagyják a gatyót, kéne oda valami minta vagy dizájn, mert így eléggé sivár a cucc.
  • Betonparaszt #8
    Miért kérded? Nem vagy szobatiszta?
  • dzsagon #7
    hova lehet szarni?
  • portable #6
    a séró is rendben van
  • jokerap5 #5
    MI LELEPLEZZÜK A ROSSZ ÉS GYNGGE FILMEKET ---rosszfilmek eoldal.hu---
  • Darth Sith #4
    végre mertek változtatni a jelmezen. szerintem ez kifejezetten jól sikerült. kis CGI-vel megdobva, elég jól fog ez kinézni, pláne az eddigiekhez képest :)
  • Nethyrrea #3
    hát sztem a superman szerkó képregényen kívül eddig mindenhol elég röhejesen mutatott, talán eddis a smallville sorozatban csinálták meg jól, ahol a hacuka helyett sima vörös bőrdzsekit és kék pólót hordott a főszereplő. valahogy.... olyan retrogagyi feelingje van még mindig. SZERINTEM
  • spike0007 #2
    Ez kryptoni technológia lesz! Jól mutat és nincsen végre alsógatya!