11
-
tomboy013 #11 Nem néz ki rosszul a szerkó, de ez is tipikusan az a felmodernizélt változat amin 5 év mulva nevetni fognak a gagyi hatása miatt. A Jó öreg ruhán kell egy picit változtatni, pl.: jobban feltüntetni az izmokat és az elég is lenne. Én már az új batmanbe is erősnek érzem azt a ruhát, de az legalább teljesen fekete így annyira nem feltünők rajta a modernizált dolgok mint ezen. Igazából itt a deréknél lévő rész nem tetszik nekem. Nem kellene erőltetni szerintem annyira ezeket a ruha változtatgatásokat, inkább egy jó sztory-t összehozni meg egy jó színészt a ruha alá és kész. De sajnos Hollywood szinte már csak arra ad hogy minden csilli-villi legyen. De nagyon remélem hogy kihoznak valami jót ebből a filmből mert szeressük a Superman-t =) -
sajtosnudli #10 Ki nem szarja le? -
Axlkenobi #9 Én viszont retró párti vagyok. Nekem a klasszikus kinézet jön be minimális modernizálással, úgy, ahogy a Superman Returns-ben volt. Nekem az a tökéletes Superman szerkó.
Ezzel az újjal sincs amúgy különösebb problémám, de ha már elhagyják a gatyót, kéne oda valami minta vagy dizájn, mert így eléggé sivár a cucc. -
Betonparaszt #8 Miért kérded? Nem vagy szobatiszta? -
dzsagon #7 hova lehet szarni? -
portable #6 a séró is rendben van -
jokerap5 #5 MI LELEPLEZZÜK A ROSSZ ÉS GYNGGE FILMEKET ---rosszfilmek eoldal.hu--- -
#4 végre mertek változtatni a jelmezen. szerintem ez kifejezetten jól sikerült. kis CGI-vel megdobva, elég jól fog ez kinézni, pláne az eddigiekhez képest :) -
#3 hát sztem a superman szerkó képregényen kívül eddig mindenhol elég röhejesen mutatott, talán eddis a smallville sorozatban csinálták meg jól, ahol a hacuka helyett sima vörös bőrdzsekit és kék pólót hordott a főszereplő. valahogy.... olyan retrogagyi feelingje van még mindig. SZERINTEM -
spike0007 #2 Ez kryptoni technológia lesz! Jól mutat és nincsen végre alsógatya! -
#1 Na, ezt a ruhát sem az anyja varrta :)