Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a Resident Evil 5-ben

Bár egy ideig arról szóltak a pletykák, hogy a Resident Evil ötödik epizódjában, a Retributionban lecserélik a Jill Valentine-t alakító Sienna Guillory-t, szerencsére a színésznő mégis vissza fog térni.

Úgy tűnik, hogy a Resident Evil, azaz A kaptár című zombis filmsorozat ötödik epizódjában, a Resident Evil: Retributionban Sienna Gullory is szerepelni fog, legalábbis erre enged következtetni a színésznő egyik legutóbbi twitter-üzenete, melyben leírta, hogy találkozik a film rendezőjével, Paul Andersonnal, valamint Jeremy Bolt és Robert Kultzer producerekkel. (Guillory a nap folyamán újabb üzenetben arról tájékoztatott, hogy biztos, hogy benne lesz a filmben.)

A sorozat második ás negyedik részében Jill Valentine szerepében feltűnő színésznő sorsa nem is olyan régen bizonytalanná vált, hiszen felmerült, hogy lecserélik és más színészt hoznak szerepére. Most már csak az a kérdés, hogy a Resident Evil: Retribution újonc főkaraktereinek (Ada Wong, Leon Kennedy, Barry Burton) kiket fognak megnyerni a készítők. A döntésre nincs sok idő, hiszen Paul W.S. Anderson szeptemberben már elkezdi forgatni a filmet, melynek főszereplője természetesen ismét Milla Jovovich lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #5
    Mellesleg a 4. rész már nagyon gáz volt! Annyira vártam, de legalább annyira szar is lett. Már a 3. sem volt az igazi. Ezt az 5. részt is várom persze, mert azért szeretem, de remélem jobb lesz, mint az előző pár rész. Mondjuk rosszabbat talán nem is lehetne összehozni.
  • donceleger #4
    Hogy hogy nagy visszatérő???
    Nem értem! Ha szerepelt a 4. részben is, akkor miért visszatérő? Ahhoz előbb el kell tűnnie egy kis időre, hogy nagy visszatérő lehessen!
  • Wittgen #3
    Ez jó hír, nem szeretem, ha egy karakternél cserélgetik a színészeket, az a jó, ha ugyanaz viszi végig a sztorit.
  • Seth #2
    A credits utáni jelenetben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az egyik érkező helikopteren van, és rajta van az az vezérlő genya a mellkasán
  • KGer #1
    egyik kedvenc színésznőm és habár az imdb is írja de én nem emlékszem hogy szerepelt volna a ResEvil4ben. Mikor, hol?