Szekeres Viktor

Itt a Sose hátrálj meg 2 (Never Back Down 2) előzetese

A Sose hátrálj meg anyagilag mindössze közepesen volt sikeresnek mondható, azonban az illegális harcos tematika elég sok fiatal rajongót szerzett. Valószínűleg a csak DVD-re szánt folytatás is nekik készült.

2008-ban mutatták be az amerikai mozik a Never Back Down című akciófilmet, mely nálunk ugyan elkerülte a multiplexeket, de DVD-n azért megjelent Sose hátrálj meg címmel. A 20 milliós produkciót a később az Alkonyat-filmekkel befutó Summit Entertainment gyártotta és annak ellenére, hogy sztármentes volt (Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, Djimon Hounsou volt benne), nem szerepelt rosszul a jegypénztáraknál: Amerikában 25, a világ többi részén 17 milliós bevételt termelt. A leginkább a fiataloknak bejövő film idén folytatódik - igaz csak DVD-n, melynek megjelenési dátuma szeptember 13.


A rajongóknak persze lehet, hogy csalódás lesz, hogy első blikkre az eredeti film szereplőgárdájából senki nem tér vissza komolyabb kapacitásban. A Michael Jai White által rendezett Never Back Down 2: Beatdown főszereplője Alex Meraz lesz, aki az egykori ökölvívó Zacket fogja alakítani, mellette még Todd Duffee, Scott Epstein és Dean Geyer meg azzal, hogy felkészüljön a Nagy Versenyre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hunter of Deer #1
    Jó film, épp most néztem meg :) Nem csalódtam benne, az első is jó volt!