Szekeres Viktor

Az első képek az új Superman-film főgonoszáról

Pár napja forgatási lesifotókon láthattuk először, hogy fog kinézni a Man of Steel Lois Lane-je, s később Henry Cavill Clark Kentjéről is készült pár kép. A legújabb fotósorozaton az egyik főgonosz tűnik fel.

A legújabb Man of Steel-forgatási képek a film Facebookos rajongói oldalán landoltak, s bár továbbra is meglehetősen távolról készültek, mindenképpen említésre méltók, hiszen Superman egyik nagy ellensége látható rajta - sőt, lehet, hogy nem is csak az egyik. A fekete jelmezt viselő hölgy ugyanis nem más, mint az ugyancsak a Krypton bolygóról származó Faora, akit a Superman rebootjában a Pandorumból ismert német Antje Traue fog alakítani. (Igaz, egyesek szerint a képen Traue dublőrje látható.)

Klikk ide! Klikk ide!

Faora mellett ráadásul egy másik rosszfiú is feltűnik, aki a majdan bemutatásra kerülő filmben számítógéppel generált testet fog kapni, ezt onnan lehet tudni, hogy akárcsak a The Avengers gonoszai, ő is motion capture-öltözetet visel. (A fején látható pálca pedig a magasságát jelezheti, ez leginkább a Clark Kentet alakító Henry Cavill számára fontos, hiszen az egyik képen látszik is, hogy a lény szemébe, illetve feje irányába néz.)

A képeken egyébként még egy furcsaság is látható, nevezetesen az, hogy Superman nem viseli a hagyományos piros sortját (vagy jelmezen kívülre húzott alsóneműjét). A szakértő közönség szerint ennek az lehet az oka, hogy a filmesek a nemsokára megjelenő képregényes Superman-reboothoz is hűek akarnak maradni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #11
    Mi lenne ha 2 hetente lenne egy Superman nap, egy Pókember... és így tovább? A 2 hét alatt összegyűlt infót osztaná meg egy közepesen hosszú cikkben, nem 2 naponta ilyen morzsákat dobálni aminek nincs valami sok értelme.
  • Reg5 #10
    Attól még az értelme megkérdőjelezhető.
  • pokolfiu #9
    a 'milyent-melyik"-et úgy értettem, hoyg rajongói, sorozatfilmes, werkfilmes, netán dvd-s kiadás, vagy akármi... olyan bolond nem vagyok mint te, hoyg batman jutna eszembe töki...
  • Lejti3 #8
    Rotcsa: nem kötelező rákattintani
  • Rotcsa #7
    Sajnos igen!
    Leállhatna már vele! Teljesen fölöslegesek ezek a képek/videók!

    Olyan, mintha a születésnapi vagy karácsonyi meglepetésedről látnál képeket, vagy videókat, ami csak egy év múlva lesz,de addigra már mindent tudsz majd.

    Csak a hype-ot csinálja ezzel a filmeknek, aminek semmi értelme!

    Aki olyan kibaszott nagy ínyenc fanatic, az úgy is megtalálja ami kell neki, de nem kéne minden fogyasztót a receptekkel zaklatni!
  • LacfY #6
    Hááááát, piros-kék jelmezben rohangáló ember láttán, biztos nem egy Batman film forgatására lehet asszociálni.
  • pokolfiu #5
    igen, ilyen benyomásom van nekem is. egyedül a háttérben lévő fehér paraván az ami jelzi vaalamilyen módon, hoyg itt valóban filmforgatás lehet... kérdés, hoyg milyen, s melyik filmé... :D
  • zetortraktor #4
    Minden külföldi filmes oldalon megjelennek ezek a képek, nem az SG kiküldött fotósai ügyesek. Vagyis mindenki rákattant.
  • ddt500 #3
    Viktor nagyon rákattant ezekre a forgatásos képekre/videókra.
  • lcee #2
    ezekből a épekből semmi nem derül ki