Szekeres Viktor

Itt az Underworld 4 első plakátja

Kate Beckinsale annak ellenére, hogy szinte mindig főszerepeket kap, már majdnem fél évtizede nem tenyerelt bele sikerfilmbe, így nem csoda, hogy elvállalta az Underworld 4 főszerepét.

2003 óta minden harmadik évben elkészült egy Underworld-film. Az első rész, az Underworld, melyet Magyarországon forgattak, afféle meglepetés siker volt: mindössze 22 millió dollárba került és világszerte 96 milliót termelt. A 2006-os Underworld: Evolúcióra már több pénz jutott, s ennek megfelelően a nézőszám is nőtt, immáron 112 millió dollár maradt ott a jegypénztárakban. A harmadik epizód, az Underworld - A vérfarkasok lázadása a rendező Len Wiseman és a főszereplő Kate Beckinsale nélkül készült el, s a Sony nagy meglepetésére a bevételek nem estek vissza nagyon: a 35 millió dolláros film 91 milliót termelt.

Mivel eddig mindhárom Underworld-film legalább 20 milliós nyitóhétvégét produkált, a feladat adott az Underworld Awakening számára, főleg, hogy ismét Kate Beckinsale lesz. A színésznő minden bizonnyal rájött, hogy a két Underworld és a Van Helsing sikere után sokan csak a fantasztikus filmekben kíváncsiak rá - még az Adam Sandler által sikerre vitt Távkapcs is idetartozhat, bár ebben Beckinsale hiába volt fontos szereplő, a legtöbben nem miatta nézték meg a komédiát. Ezek után pedig csak az Underworld első hétvégi bevételeit sem reprodukáló, bukó nagyfilmes főszerepek (Vakító fehérség, Elhagyott szoba, Mindenki megvan), DVD-s főszerepek (Láncra vert igazság, szárnyas teremtmények) és senkit nem érdeklő, de jó független filmes főszerepek (Snow Angels) következtek, így nem csoda, ha a színésznő ismét meg akarja ízlelni a sikert. (Alant egy rajongói plakát, míg nem érkezik meg az igazi.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #7
    Odáig vettem komolyan a hozzászólásod, hogy "Van Helsing"... :D
    Nem mintha rossz lenne, csak hát... khm... :D

    Ami azt illeti, tényleg elég sz@r a plakát. Igaz, a film nem ettől lesz rossz (ha az lesz). :)
  • bonobo #6
    Nem tudom az én hozzászólásomra gondoltál-e az "Úgy látom divat utálni az Undorvördöt." mondattal, de közlöm, ez számomra nem divat, hanem egyszerűen egy szar film. Annak idején kb. egy hónap különbséggel néztem meg az Underworldöt és a Van Helsinget. A két film ég és föld volt számomra mind sztoriban mind látványilag. Persze tudom, két külön dologról és elképzelésről van szó, de az egyikben olyan farkasemberek voltak amilyeneket azóta sem láttam sajnos, a másikban (Underworld) meg olyan báb fejű farkasembereket csináltak akik tátogtak mint az idióták. EGyszerűen bénán néztek ki. Aztán az a gagyi hibrid fos Michael Corvin, te jó ég, a legégőbb dolog volt az egész filmben! Aztán a kettőben a hosszú szőrű plüssállatokra hajazó farkasemberek, meg újra a hülye Michael Corvin, de legalább a vámpír Marcus jól lett megcsinálva, de maga a film nem lett sokkal jobb. A három meg bár volt benne lehetőség, de én sokkal többet vártam, így harmadik nekifutásra.

    Én ezekért a dolgokért tartom egy rossz filmnek az Underworld részeket, és nem divatból. Lehetett volna jobb filmeket kihozni belőlük, csak jobb sztori és igényesebb kivitelezés kellett volna. Persze ettől még tudom, hogy sokan szeretik és szeressék is, ha akarják.
  • tatish #5
    sorry
    fail
  • AZTA #4
    Olvasol is néha? (Alant egy rajongói plakát, míg nem érkezik meg az igazi.)
  • Magiszter #3
    Úgy látom divat utálni az Undorvördöt.
    Nekem az eddigi összes része tetszett és a bemutató alapján ez is tetszeni fog.

    A bennük lévő farkasemberek meg elég jól néznek ki. Az egyik best of átváltozás Lucian-é volt a Rise of the Lycan-s ben.
    Szóval nekem bejöttek az eddigiek és várom a folyatást.
  • tatish #2
    Biztos hogy ez eredeti plakát?
    eredeti kép
    ja és ez a kép eléggé régi, eredetileg teljesen fekete-fehér :)
    Szerintem meg még mindig várós kategóriájú film, ha hozza az első rész hangulatát akkor tuti megnéznem.
  • bonobo #1
    A plakátról szerintem nincs mit mondani, egy semmi. A tralier alapján a film is az lesz, plusz még mindig nem értem az Underworld filmekben mi a fenéért ragaszkodnak ezekhez az ultra béna farkasemberekhez? Mert már az előző részekben is így néztek ki és ehhez akarnak hűek lenni? :))) Nem hiszem. Szerintem ez is béna film lesz. Az Underworld projektből mindig hiányzott az igényesség.