Szekeres Viktor

Megérkezett az Amerikai pite 4 első plakátja

Az egykori iskolásokból ma már családos felnőttek lettek - tisztelet a kivételnek. Az Amerikai pite klasszikussá vált karakterei még egyszer, valószínűleg utoljára feltűnnek az American Reunionban.

A Universal Pictures már most elkezdte reklámozni Amerikában április hatodikán bemutatásra kerülő filmjét, az Amerikai pite-sorozat negyedik részét, az American Reunion címre hallgató komédiát. (A filmnek egyelőre még nincs hivatalos magyar címe.) A marketingkampány első lépése egy kedvcsináló/figyelemfelhívó plakát, melyről nem lehet sok mindent megtudni, mindössze annyit, hogy jövőre érkezik a film.

Az American Reuniont Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg fogja rendezni, s az első három film legtöbb szereplőjét viszontláthatjuk a filmben, többek között Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge és Eugene Levy írta alá szerződését a gyártó stúdióval.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gumibéka #5
    Az csak nálunk jelent meg így ezen a címen, hogy kapósabb / eladhatóbb legyen a film. Az Amerikai Pite 1-2-3 oldalszelén lavírozva leforgattak pár kizárólag dvd-re készült részt ami American Pie Presents (azaz kb. Az Amerikai pite bemutatja...) néven fut és eddig ha jól láttam a gugliban 4 készült ilyen főcímmel, de ezek nem a hivatalos 3 nagyfilm folytatásai.
    http://en.wikipedia.org/wiki/American_Pie_Presents:_Band_Camp
  • Burney #4
    a retardált magyar fordítóknak hála van amerikai pite 4-5-6-7-8, amíg azok csak melékágak.
  • Fáraó18 #3
    Már van Amerikai Pite 4 Méghozzá a Zene tábor címen...
    Most akkor csinálnak még egy 4. részt?

    http://hungarian.imdb.com/title/tt0436058/

    Kissé érthetetlen a számomra...
  • Hunter of Deer #2
    Annak én is nagyon örülnék ha lenne Jóbarátok mozifilm, de nem valószínű hogy lesz
  • bcrics #1
    Egy jóbarátok mozifilm is időszerű lenne Igazán. Chandler vajon szantóriumba került már, a numb-on túl persze.