Szekeres Viktor

Itt a Marley meg én 2 előzetese

Fű alatt készült el és jelent meg a Marley meg én második része, a Marley and Me: The Puppy Years, mely előzményfilm lesz. A kevés hír oka: a film kicserélődött szereplőgárdával csak lakossági forgalmazásban jelenik meg.

Amerikában ma, azaz augusztus 16-án jelenik meg DVD-n és Blu-ray lemezen Marley and Me: The Puppy Years című családi film, mely Marley meg én (Marley and Me) folytatása, illetve ahogy a címből is látszik, előzményfilmje lesz, azaz a világ legrosszabb kutyájának kölyök éveit meséli el.


Természetesen mivel csak lakossági forgalmazásban lesz kapható az új Marley és én, ezért az első rész két főszereplője (Jennifer Aniston, Owen Wilson) nem tér vissza, a két főszereplő Travis Turner és Donnelly Rhodes lesz, ők Bodi és Fred Grogant fogják alakítani. Michael Damian filmjének fő csavarja pedig az lesz, hogy ezúttal Marley kutya meg fog szólalni.

A 2008. karácsonyára időzített Marley meg én nagy siker volt a maga idejében, hiszen Amerikában 143 millió dollárig jutott el, míg Amerikán kívül is csak pár dollár hiányzott ahhoz, hogy elérje a 100 milliós álomhatárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hunter of Deer #4
    A Marley meg én nagyon-nagyon jó film volt. Teljesen felesleges volt ennek a .... filmnek ugyanazt a nevet adni (lehet azt hiszik így még talán érdekelni is fog valakit.)

    Hogy lehetnek ebben a filmben is Grogan-ék a fö szereplők? amikor az első részben örökbe fogadták a kutyát.... nah a legjobb az egészben hogy ez a kutya már meg is szólal gg.....
  • bcrics #3
    Jó film nagyon a Marley, de ajánlok még egy legalább olyan jó filmet.:

    Hacsi – A leghűségesebb barát
    http://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2010/06/hatchiko02.jpg

    Ezen egyenesen bömbölni fogsz, sztem nagyon jó kis film lett amarley is és a Hacsi is.
  • wadnari #2
    Istenem...

    Az egyik leg meghatóbb film volt amit valaha láttam a Marley meg én.
    A 2. részt biztos ,hogy nem fogom megnézni hiszen már ebből a pár sorból is levonom azt ,hogy az uj film 1 raklap lócitrom.

    Ez volt az első film amin megkönnyeztem.Pedig a láttam pár filmet már életemben..
    Gratulálok az ötletgazdának.....
  • xido #1
    Szabad megjegyeznem,hogy fos ötletnek tartom?
    Egy kellemesnek mondható félromantikus filmből csinálnak egy családi,gyerekeknek szóló x+n kutyás szarságot,nem elég a többi zsinórban...
    már bocsánat