Szekeres Viktor

2014-ben másfél hónap alatt 3 Marvel képregényfilm érkezik

Az idei három után jövőre két nyári Marvel-filmet, de érkezik korábban a Szellemlovas 2 is, 2013-ban Thor és Vasember fog ismét feltűnni a mozikban, 2014-ben pedig a Pókember-film mellé két újabb képregényfilm érkezik.

A Walt Disney Pictures és a Marvel Studios ma bejelentette, hogy A csodálatos Pókember második része mellett további két szuperhős képregényfilmet is bemutatnak 2014. nyarán. A bejelentés természetesen nem a csillagászati, hanem a mozis nyárra vonatkozik, melynek kezdete szinte már április végéig tolódott ki, a tervek szerint 3 év múlva az említett A csodálatos Pókember 2 nyithatja a blockbuster szezont, hiszen, mint az kiderült pár napja, 2014. május negyedikétől láthatja a filmet Amerika.

A következő Marvel-filmet május 16-án fogja bemutatni a Disney és a harmadik június 27-én érkezik. Ez persze mind szép és jó, csakhogy arra már nem tér ki a sajtóközlemény, hogy mely szuperhősről készült filmek kerülnek ekkora bemutatásra. A Marvel hősei közül idén láthattuk Thort, az X-Ment, valamint Amerika kapitányt, jövőre A bosszúállók (A bosszú angyalai) érkeznek Pókember társaságában, s valószínűleg Farkas is, 2013-ban pedig már biztosan lesz Vasember 3 és Thor 2. Így, ha nem új szuperhősben vagy A bosszúállók-filmmel bemutatkozó Sólyomszemben gondolkodik a Disney, akkor vagy az Amerika kapitány, vagy az X-Men, esetleg A bosszúállók folytatása várható. (Esélye persze még a régóta ígért Doctor Strange-filmnek is van.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #23
    "ja mert csak a Marvel készít hasonló kategóriás filmeket ... ugye?!"

    Úristen, miért vagy ilyen ostoba? Hagyják abba, mert más is csinál ilyen filmet? Ostoba, ostoba.
  • asdasdasd #22
    Mondjuk ha egy film forgatókönyvén sokan dolgoznak, az már eleve gyanús. Valaki egyszer megírta, de vagy túl jó volt és a stúdió butítja a besorolás miatt, vagy olyan silány, hogy még min két másik ember kell az eladhatósághoz. Aztán olyan is lesz. Jó filmeket egy rendező, egy forgatókönyv íróval lehet csinálni, még jobb ha a kettő ugyan az.
  • NEXUS6 #21
    Miazhogy 2014-ben!?
    Olyan nincs!!!!

    (2012-ben világvége! )
  • immovable #20
    Ha nem tetszik a szólásszabadság, Észak-Korea szeretettel vár. :)
  • toby123 #19
    Mondta neked bárki is(innen), hogy nézd meg akár moziban, akár letöltve? NEM.
    Ha nem szeretitek a képregényfilmeket, mi a fészkes fenéért olvastok ilyen cikkeket?
    Ez a tömeggyártás dolog meg... Mert romantikus vígjátékból nincs tömeggyártás mi???
  • immovable #18
    Hát, ezeket sem nézem meg, még letöltve sem.
  • tatish #17
    ja mert csak a Marvel készít hasonló kategóriás filmeket ... ugye?!
    Na én leírtam a véleményem, további kellemes mindenkinek :)
  • kalapos01 #16
    Évi 2-3 Marvel-film baromira tömeggyártás. Fúj, nehogy már olyasmit csináljak, ami ennyire érdekli az embereket. Komolyan azt hiszed, hogy ezeket valami húdejó dolog helyett csinálják?
  • tatish #15
    Hát éppen ezaz, hogy nem tömeggyártani kéne ezek a filmeket, hanem alaposan kigondolni, felkészülni ha kell akkor 2-3 évet rászánni, több energiát belefektetni, stb stb. De ugyebár akkor nagyobb lenne a költségvetés és ahhoz már nem fűlik a gyártók foga.
  • Laza #14
    Kiegészítésképpen: Én pl hiányolom azokat a jó régi nyomozós thriller filmeket, amikből anno Dunát lehetett rekeszteni ... ha néha meg is jelenik egy, az nem éri el egy Jack Bauer pörgés színvonalát sem ...