Szekeres Viktor

Az első hivatalos kép a jelmezes Supermanről

Alig egy nappal az első lesifotókat követően a Warner előrukkolt Superman új kinézetével. Aki alaposan szemügyre veszi a képet, az láthatja, hogy a jelmez dizájnjában történt pár változás az előző részhez képest.

Tegnap megjelentek az első lesifotók a civil Supermanről, illetve az őt játszó színészről, Henry Cavillről, ma pedig a Warner Bros. Pictures és Legendary Pictures kiadta az első hivatalos képet a Man of Steel című Superman-reboothoz, mely a szuperhőst ábrázolja, akinek a jelmezét is megvizsgálhatjuk közelről. A Zack Snyder által rendezett film további szerepeiben igen elismert színészek lesznek láthatóak, például a háromszor is Oscar-díjra jelölt Amy Adams (Lois Lane), illetve az ugyancsak Oscar-jelöléssel rendelkező Laurence Fishburne (Perry White) és Diane Lane (Martha Kent). Mellettük még az a Kevin Costner (Jonathan Kent) és Russell Crowe (Jor-El) is benne lesz a filmben, akik már nyertek aranyszobrocskákat.

Klikk ide!

A mondhatni állandó Superman-szereplők mellé érkeznek epizodisták is: Superman fő ellenfelei ugyancsak a Krypton bolygóról származnak, túlélték annak pusztulását: Michael Shannon Zod tábornokot, míg Antje Traue Faorát fogja alakítani. Mellettük még Harry Lennix fog feltűnni, mint Swanwick tábornok, valamint Christopher Meloni Hardy ezredes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #24
    Aham...fasza... Nem Szolnokboy írására válaszoltam, hanem Axlkenobiéra. Ámbár, Bosworth kisasszonnyal kapcsolatban egyet kell értsek.
  • adampierson #23
    Egyet kell értsek. Tökéletesen így érzek én is. :)
  • fu89 #22
    Tiszta Crysis nanosuit ez a superman-ruha, ott vannak rajta a kis méhsejtek.
  • Axlkenobi #21
    Igazából 200-at sem tapsoltak el rá, csak nekik számolták el azokat az ablakon kidobott tízmilliókat is, amelyeket a korábbi, meg nem valósult projektekre költöttek.

    Egyébként szerintem a "Returns" a tökéletes Superman-film. Tetszett, hogy a karakterekre ment rá és nem agyatlan, végeérhetetlen csimm-bumm lett, ráadásul tökéletes folytatása volt a két eredeti Donner-filmnek is, csak persze valamivel komolyabb hangvétellel.

    A karakterek és a sztori engem nagyon megfogott, valamint az egészben az a régimódi, kissé melankolikus hangulat is hihetetlenül jó volt. Nem volt benne az égvilágon semmi trendi és ez iszonyatosan tetszett.

    Szóval nálam a '78-as, a '80-as (kihangsúlyoznám a sokkal jobb Donner-változatot), valamint a '06-os filmek tökéletes Superman-trilógiát alkotnak.

    Nagyon várom az új filmet is, roppantul kíváncsi vagyok, hogy Snyderék hogyan közelítik meg a karaktert meg az őt körülvevő világot.
  • Szolnokboy1 #20
    szerintem a legnagyobb baj az volt, hogy eltapsoltak 250 misit a nagy semmire. mert az a film nem volt látványos, csak unalmas és hosszú. még a routh gyerek jó is lett volna (ha nem arra a belső infóra megy rá a public, hogy túl nagy a f@sza), de Spacey életében először ripacs volt, Bosworth pedig elfuserált Lois. Egyáltalán minek kellett már bele Luthor, mikor annyi más érdekes ellensége van még? Én sokat várok ettől az új remake-től, talán végre kapunk egy rendes, látványos modern Superman feldolgozást.
  • opeca #19
    Miért, mi baj is volt a Superman Returns-el?
  • lcee #18
    Ha Zack Snyder csinálja akkor ha nem is lesz jó de látványos biztosan, már azért is érdemes lesz megnézni.
    Lehet hogy ez lesz az első jó superman. :)
    Ha vmi lényt nem lehet megvalósítani, Zack Snydernél akkor is lesz :)
  • wraithLord #17
    Khm... Christopher akart lenni.
  • wraithLord #16
    Szerintem Chavill semmivel sem (vagy nem szembetűnően) sötétebb bőrű, mint Crhistofer Reeve, vagy az előző Superman volt. Vagy mint Tom Welling. És mindegyiknek nagyon sötét haja van(/volt)...
    Ezenfelül Superman nem ember, úgyhogy tökmindegy, hogy hogy néz ki.

    Egyébként nem értem, hogy mire jó 23 évvel a 3. rész után folytatni, most meg rebootolni.
  • opeca #15
    Hát elég vicces ez a kopaszodó szuperman.