Szekeres Viktor

Itt a 200 milliós költségvetésű új scifi előzetese

Kemény 200 millió dollárba került a Universal stúdió egyik legnagyobb 2012-es sikerének ígérkező Battleship című scifi, melyhez nem csak az első előzetes érkezett meg, hanem egy plakát is.

A Universal Pictures megmutatta, hogy miképp gondolja egy társasjáték feldolgozását. Megérkezett ugyanis a Battleship első előzetese, mely idehaza, ha nem akar kreatívkodni a forgalmazó, a Torpedó címet fogja viselni, ugyanis a film a hasonló című táblás játék alapján készült. A közeli jövőben egyébként több társasjáték címéből lesz mozifilm-cím, többek között a Monopoly-ból (Ridley Scott), az Ouijából (talán McG) és a Monsterpocalypse-ből (Tim Burton).


A Torpedót az a Peter Berg fogja rendezni, akinek előző filmje a Hancock volt, de olyan alkotásokat rendezett, mint a Ronda ügy, az Amazonas kincse, a Péntek esti fények és a királyság. A film Amerikában a május 18-i premierdátumot kapta, ami egyben azt is jelzi, hogy a Universal nem viccel, hiszen az év egyik kiemelt időpontjában indítja el a filmet. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard, Rihanna és Liam Neeson.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #41
    Egyik robot eltevesztette a filmet.:)
  • Rotyoka #40
    +1
  • Rotyoka #39
    Vicces, hogy pár fogyatékos itt fikázza, hogy "nem eredeti" (ennél eredetibb filmet az elmúlt 5 évben nem csináltak, de nem gond.) de közbe a fele egy hatalmas Avatar fan az biztos.
  • Betonparaszt #38
    Ott a pont.
  • Zocsi #37
    Csatahajók ma is vannak, gyártják is őket, csak a flottában eltöltött szerepük változott meg és így az osztálynevük is, típustól függően.

    Amúgy a film címadás logikus a sztorihoz, a tréler pedig jól magyaráz. Azért lesz "Torpedó", mert nincsenek lokátorjaik... az alien pajzs bénítja őket. Aztán mikor 1:54-nél kizoomol bigtotálba, akkor láthatjuk, hogy mindkét oldalon több hajó van...
    Valószínűleg kapunk egy kibah' látványos tengeri ütközetet, sok-sok vízcsobbanással, meg robbanással. Persze én lehet megtekerném a végét és kiderülne, hogy valójában tényleg egy táblajátékot játszottak! :)
  • unrealnoise #36
    ott a pon, gondolkozzunk emberek... Város. :)
  • csimmasz #35
    Szerintem nincs ezzel semmi gond, kapunk egy jó kis sci-fi t.
    Azt honnan veszik, hogy a torpedó játék az alapja, és nem csak a neve lett véletlen ugyan az?

    Mondjuk ha tényleg ez a tendencia akkor szerintem amikor elfogynak a játékcímek, akkor elkezdhetnék feldolgozni a közmondásokat, majd később a vicceket és talán pár évtized múlva rájönnek, hogy talán a könyvekből is lehetne filmet csinálni, mint réges régen.
  • morden #34
    Ez én se értem, egy jelenleg gyártás alatt lévő filmet hogy lehet fikázni ennyire előre :D én megnézem aztán utána mondok véleményt! ( persze ez az alkonyat sorozatra nem vonatkozik, azt látatlanbe megmondom, hogy rossz lesz :D )
  • m minnifield #33
    "Akkor lenne kreatív, ha nem transformer jönne elő a vízből"
    persze, nagy gépvalami (még az se derült ki, hogy robot vagy jármű) az egyből transformer. azok szarták a filmtörténetet. előtte fekete-fehér chaplinfilmek voltak csak. hogy a faszomba tudtunk létezni a transformerek előtt nem is értem.
  • donceleger #32
    Nektek fizetnek azért, hogy azonnal fikázzatok valamit, amint hír van róla? Mikor érem meg, hogy ez nem így lesz!?!?!? Költői kérdés volt.
    Szerintem jó lesz ez, a bemutató alapján érdekes lehet.