Szekeres Viktor

Premierdátumot kapott a legtöbbet halasztott film

Majdnem négy évvel a forgatás, és több mint két és fél évvel az eredetileg kiírt premier után lesz látható a mozikban a The Cabin in the Woods, melyet az eredeti tervekkel ellentétben mégsem konvertálnak 3D-ssé.

A Lionsgate végre bejelentette, hogy mikor mutatja be napjaink legtöbbet halasztott filmjét, a The Cabin in the Woods-ot. A horror tehát az eredeti 2009. október 23-i, majd a 2010. február 5-i és 2011. január 14-i premierdátum után végre valóban bemutatásra kerül. Más kérdés, hogy sajnos nem idén, hanem csak 2012-ben, egész pontosan április 13-án nézheti meg először a filmet az, aki mindenképp a premier napján akarja látni.

Érdekesség, hogy a The Cabin in the Woods-ot az a Joss Whedon írta, akinek így, a sorozatos csúszásokkal rövid időn belül két filmje is bemutatásra kerül, hiszen ő szerezte a The Avengers-mozifilm forgatókönyvét, amit ráadásul rendez is. Sőt, mi több, a The Cabin in the Woods főszereplője az a Chris Hemsworth, aki Thorként fog feltűnni a The Avengers-ben, azonban 2008-ban, a forgatás idején még meglehetősen ismeretlen volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempron07 #1
    Biztos nem április 1-én lesz? :D