Szekeres Viktor

Az év legviccesebb mozifilmes plakátja megérkezett

Már majdnem két éve halasztja az MGM a Cabin in the Wood című horrorfilm bemutatóját, s a készítőknek olyannyira fogytán van a türelme, hogy elkezdtek plakátokat gyártani a produkcióhoz.

Eddig elég mostoha a sorsa a Cabin in the Woods című horrorfilmnek, melyet jó pár rajongó vár már egy ideje, hiszen az írója a kult státuszban lubickoló sorozatkészítő és képregényíró, Joss Whedon, a rendezője pedig az a Drew Goddard, aki egyrészt a Cloverfield írója volt, másrészt szinte csak kultsorozatokban dolgozott íróként (Buffy, Angel, Alias, Lost). Sőt, Goddard következő mozifilmje is erősen rajongói lesz, hiszen a Spielberg által rendezendő Robopocalypse szkriptjét készítette el.

A Chris Hemsworth főszereplésével készült Cabin in the Woods mostoha sorsa pedig abból fakad, hogy a gyártó stúdió (MGM...) már jó ideje tologatja a premier dátumát. Előbb csak azért csúszott 2009-ról 2010-re, hogy kisebb legyen a közvetlen verseny, majd 2011-re azért, mert az utolsó pillanatban a producerek a film 3D-sre történő konvertálása mellett döntöttek. Azonban, mint azt mindenki észrevehette, 2011. januárjában sem mutatta be a filmet az MGM, mely egyébként is anyagi gondokkal küszködik.

Premierdátum híján persze a plakát sem került az utcákra, azonban olyan szempontból hivatalosnak mondható, hogy a film hivatalos Twitterén jelent meg, egy másik vicces plakát kíséretében.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Mást nehezen tudnának tenni.
  • endrev #1
    Legalább van humorérzékük... :)