Szekeres Viktor

Nagyszabású scifi lesz a Pixar első élőszerepős filmje - itt a szinkronos előzetes

A Harry Potter utolsó részének nézői már 3D-ben is láthatták a mozikban a John Carter első előzetesét. A Walt Disney-scifi elkészítésében az a Pixar Animation Studios is részt vesz, mely korábban inkább animációkon dolgozott.

A Walt Disney Pictures már két hete, az új Harry Potter-mozifilm premierjére időzítve elérhetővé tette a korábban John Carter of Mars címen ismert John Carter első előzetesét. A Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Mark Strong, Ciaran Hinds, Dominic West, James Purefoy, Daryl Sabara, Polly Walker, Bryan Cranston, Thomas Haden Church és Willem Dafoe főszereplésével készült filmet az az Andrew Stanton rendezte, aki korábban olyan filmek sikeréért felelt, mint a Némó nyomában vagy a Wall-E. Ezúttal a Tarzan megalkotójaként ismert Edgar Rice Burroughs egyik régi regényének megfilmesítéséhez fűlt a foga.


Minden bizonnyal Stanton jelenlétének köze van ahhoz, hogy a film produkciós partnerei között nem csak a Walt Disney Pictures, valamint a Jerry Bruckheimer Films található meg, hanem a Pixar Animation Studios, mely eddig jobbára animációkban utazott. Az Amerikában március kilencedikén, nálunk egy nappal korábban bemutatásra kerülő scifi Disney Digital 3D formátumban és 2D-ben kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #15
    mag anukád....

    amúyg javaslom szemész felkeresését is, mert nemcsak én hiányoltam, olvass pár sort vissza kukifejű....
  • kalapos01 #14
    Egyébként siess, és ezt írd oda mindegyik hírhez, hátha legközelebb amikor tátott szájjal várod a galambot, beleesik. Mert ahogy látom, egyik hírben sincs leírva, hogy mi miről szól. Persze látszik, hogy ez sehol sem probléma, csak kegyed hisztizik.
  • kalapos01 #13
    Ja. Nehogy már neked kelljen utánanézni annak, ami érdekel. Inkább kiszolgáltatod magad. Nem akarom tudni, hogy mitől fáradt el ennyire a kezed.
  • pokolfiu #12
    hovatovább ha már cikkeznek valamiről, akkor nehogymár még nekem kelljen utánanézni a neten, hogy miről is írnak....
  • pokolfiu #11
    megnéztem, használtam. értékelhető információ nem jött le egyik helyről sem... előbbi valami he-man (bár nekem a gor ugrott be elsőre), perzsia hercege, támad a mars katyvasznak tűnt, utóbbiból meg semmi értékelhető történet, több találat volt a vészhelyzetes dokira... .és mielőtt nekiállsz okítani te okostoji, nézd meg a hátterét annak amit írsz... ez az igazi agyrém....
  • MarkBlade #10
    Van pár könyv, magyarul is megjelent.A Mars Ura, Mars istene, Mars Lánya.
    John Carter a marson találja magát és az ottani hatalmi harcokban próbál túlélni mindent miközben beleszeret egy lányba. Nem akarok többet írni mert nagyon spoiler lenne :) de ez az alap story..
  • alien47 #9
    Tudok az ellentmondásról a hozzászólásban nem kell felhivni a figyelmet. Egy példa a cikk írójának az általa összehordott sületlenségekre...
  • alien47 #8
    Csatlakoznék. Drága cikk szerző. Ezzel sokkal nem vagyunk előrébb. Egy halom érdektelen adat, de a történetről egy sor sem szól..... Köszi sokkal előrébb vagyunk.
  • Atyuska #7
    Atyaúristen !
    De rég "olvastam" az első John Carter képregényt!
    ..még 6.-os voltam..(általános)
  • Zocsi #6
    Zsír. Úgyis nagy könyvleárazások vannak... érdemes megvenni?