Szekeres Viktor

Idő előtt kiszivárgott a The Dark Knight Rises első előzetese

Minden szónál többet mondanak a képek, melyek egy 93 másodperces videót alkotnak. Kilopták a mozikból a legújabb Denevérember-mozifilm, a The Dark Knight Rises első előzetesét.

A kamu előzetesek után megérkezett az igazi, végre mindenki megnézheti Christopher Nolan harmadik Batman-mozifilmjének, a magyar címmel még nem rendelkező The Dark Knight Rises-nak az első, kedvcsináló előzetesét, mely valóban nagyjából másfél perces, mint ahogy azt ígérték az előzetes információk.


szólj hozzá: The Dark Knight Rises trailer

Mivel idő előtti a kópia, ezért nem túl jó minőségű, kamerával felvett, de talán ezzel is ki lehet bírni addig, míg nemsokára megérkezik a HD-minőségű anyag. Utána pedig el lehet kezdeni vágni a centi, hiszen már csak alig egy hét és elmondhatjuk, hogy mindössze egy év van hátra a film (amerikai) premierjéig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jaho #26
    The Dark Knight Rises - Official Teaser Trailer [HD]
  • davidka003 #25
    Felesleges hasonlítani egymáshoz.
    A magyar is jó meg az angol is. A német meg no comment.
  • Rotcsa #24
    Why so serious (Eredeti)


    Sthol:


    Német:




    Sthol:
  • Fresh Duke #23
    Nem volt rossz Stohl szinkronja, viszont az eredetihez képest sehol sem volt. Ha az ember először nézte magyarul, utána angolul, akkor teljesen elfogadható.

    Nekem a Batmanben (1989) tetszett Joker szinkronhangja, az még Nicolson hangjánál is jobb volt, szerintem. :)
  • Fresh Duke #22
    +1
  • pokolfiu #21
    a magyar szinkron világhírű, s nem negatívan. ez TÉNY. én kifejezetten nem szeretem StohlBuckót, de marhajó volt tőle az a debilitás amivel előadta... hasonlóan fergeteges volt mint SpeierDávid szinkronja a trópusi viharban (RD.jr.)
  • ZeGa #20
    Hát szerintem a Joker szinkronja igen is jó volt, bár ugye nem lehet az eredetit megverni, de akkor is jó volt. Szerintem kevesen tudtak volna a magyar szinkronszínészek közül ilyet produkálni.
  • Rotcsa #19
    A, Olvasd el még egyszer és értelmezd amit írtam.
    B, Ha nem megy, iratkozz vissza Ált. isk. 3. osztályába, ott tanítják ezt.

    De inkább leírom, mert szerintem nem fog menni.
    1, Megnéztem eredetiben (felirat) és szinkronosan is.(magyar)
    2, Mind két esetben fenntartom, h a Kezdődik jobb volt.(nekem jobban tetszett, szerintem lényegre törőbb, követhetőbb és egyszerűbb) Sötét lovag kezdett elveszni picit a részletekben. A végére persze összeszedte magát és lett egy magyarázta Batman kitaszítottságának, magányos harcának.
    3,A Jokert meg Sthol Bandikánk elcseszte. Ha láttad az eredetit és több nyelvi szinkron változatát, akkor beláthatod,h a magyar a legszarabbak között van.
    4, Nem erőltetek semmit, egyszerűen szeretem a saját édes anyanyelvemen nézni a filmeket. Ennyi.
  • tomboy013 #18
    Ez egy ritka szar előzetes szerintem, bár több mint 1 év van hátra a filmig sokat nem is lehet várni tőle. Valaki említette itt hogy az utolsó 2 Batman film a legjobb. Szerintem is így van, bár azért én még odatenném a Tim Butron féle Batmant is a jobbak közé, a legelsőt amelyikben Nicholson alakította a Jokert. A többi sajnos tényleg ipari hulladék lett =D
  • Fresh Duke #17
    Az anyag fele az előző filmekből van, vagy én láttam rosszul?
    Kb az egészből annyi jött át, hogy valami nyomorék fekszik az ágyon, és bomlanak az épületek.