Szekeres Viktor

Jim Carrey Magyarországon is nagyot égett

Jim Carrey még reménykedhetett abban, hogy a magyar nézőket érdekelni fogja új filmje, azonban hiába a családi műfaj, hiába a cuki pingvinek, itthon érdektelenség fogadta a mozit.

Az már egy hete kiderült, hogy Amerikában nem sikerült Jim Carrey-nek a visszatérés, de úgy tűnik, hogy a magyar nézőket sem izgatja az egykoron volt A-listás sztár legújabb próbálkozása. Természetesen a Mr. Popper pingvinjei című filmről van szó, mely bevétel tekintetében a második, a nézőszám alapján azonban az első helyet szerezte meg a hétvégi magyar mozis toplistán.


Ez természetesen nem hangzik rosszul, azonban hiába vetítették 31 moziban a filmet, mindössze 15 143-an gondolták úgy, hogy megtekintik. Jellemző módon a film a hat hete bemutatott Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című kalandmozival volt nagy csatában a hétvégi koronáért, utóbbi a 3D-nek köszönhetően 13 498 nézővel is magasabb bevételt ért el, mint a Mr. Popper pingvinjei. A film leszereplése egyébként azért is meglepő, mert itthon nem csak Jim Carrey számít, illetve számított húzónévnek sokáig, hanem általában a családi mozik is sikeresek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nuclearity #21
    hagyd, nekem is ezt csinálja a firefox, kirakom nagyba és elinditja uj oldalon alatta még1x :D
  • B0nFire #20
    Érdekes módon bármely oldalon bármely videót le lehet játszani, kivéve az SG videóit. No, akkor mi az a hiba? Legújabb flash palyer+FF5 van fenn, és nem megy. A legfrissebb krómmal sem. Akkor?

    (Tudom: Xar a vindóz, használj ubuntut)
  • Renátó1985 #19
    csakhogy a hiba nálad van ROFL
  • B0nFire #18
    Hogy az isten faszába van beágyazva ez a videó, hogy ha teljes képernyőre nyitom, akkor valami kutyafasza oldalra visz, míg innen eltűnik a kép, és csak a hang marad... Ez nagyon L van Qrva.
  • blessyou #17
    Oké Winnie, tegyük fel, hogy nincs benne szó szerint, hogy siker, de ettől még igaza van cylonflatusnak, még mindig rohadt messze van az Index cikke attól, hogy "nagyot égett".
  • Mat666 #16
    "Jim Carrey még reménykedhetett abban, hogy a magyar nézőket érdekelni fogja új filmje"

    Ja gondolom mennyire reménykedett a Magyar nézőkbe kellet volna neki az a 100-ezer Dollár piszkosul.
    Legjobb esetben talán annyit tud Magyarországról hogy az valahol Európában van.
    Bár lehet hogy forgatott itt valamit akkor tévedtem.
  • cylonflatus #15
    A hétvégén ez a film aratta a legnagyobb sikert a pénztáraknál. Neked lábjegyzetet kell írni minden szóhoz? Szerintem teljesen világos, hogy mire gondoltam, aki akarta és 70-nél magasabb az IQ-ja az értette is. Szavakon lovagolsz winnie...
  • winnie #14
    óóó, csak azt felejtetted el, hogy a kommenteket nem tudod visszaszívni. itt maradnak. látjuk őket:)

    1. te: "Érdekes, az Indx ugyanezt sikerként könyveli el"
    2. én: "nem kell elolvasnom, hogy tudjam, hogy nem írnak olyan hülyeséget, hogy siker."
    3. te: "B+ nem szó szerint írja, hogy siker."

    jaaa, hogy te úgy érted a sikert, hogy nem szó szerint siker?:)))

    akkor miért írod, hogy sikerként könyveli el? látod, ha elolvastad volna, hogy mit írtál, akkor nem történik meg mindez. ejnye, no. azzal nincs gond, ha félreértelmezted az index cikkét (sokszor ír butaságot az index, de azt látatlanban tudtam, hogy nem fognak ilyen gyenge nézőszámot sikernek írni, de az eszmefuttatásodból nekem az jön le, hogy az kavar meg, hogy szerinted ami első, az sikeres. nem, ez nem sportverseny, itt nem aranyérmet osztanak. ha valami 5 ezer nézővel első az nem lesz sikeres - mint ahogy ha valami 64 ezer nézővel harmadik, az sikeres lesz - direkt a közelmúltból szedtem a példákat.)
  • zetortraktor #13
    Kösz, hogy alátámasztod, amit írok, minek? Az elmúlt 5-6 évben láthatta a közönség az Igenemberben és a 23-as számban.
  • pepe792 #12
    Qrva nagyot égett, ha első lett a toplistán...
    winnie menj el nyugdíjba!