Szekeres Viktor

Végérvényesen megbukott a Zöld Lámpás

Péntekig lehetett reménykedni abban, hogy a Zöld Lámpás szolid sikert érhet el, de a filmről továbbra is menekülnek a nézők, így egyre kisebb az esély arra, hogy folytatása születhessen.

A kritikusok kegyetlenül lehúzták az Amerikában múlt héten rajtoló új képregényfilmet, a Zöld Lámpást (Green Lantern), és a közönség sincs túl jó véleménnyel a filmről, legalábbis ezt mutatja, hogy az IMDb-n már most csak 6.3/10-es osztályzaton áll a film. (Az idei nyári képregényes premierek kritikái sokkal jobbak voltak és az IMDb-n is sokkal jobban állnak: a Thor 7.4/10, az X-Men: Az elsők pedig 8.1/10.) Ettől persze lehetett volna anyagi siker a film, ha a második hétvégéjén nem veszít sok nézőt, de pénteken kiderült, hogy a Zöld Lámpás ezt a harcot is elveszítette.

Az első becslések szerint ugyanis csak 6 millió dollár bevételt termelt Amerikában a film, ami az előző heti 21 milliós péntekhez képest hatalmas visszaesés, a Zöld Lámpás hétvégi eredménye várhatóan 18 millió dollár lesz, ami nagyjából 66%-os bevételcsökkenést jelent. Illetve azt is, hogy a film még az olyan nagy anyagi bukásokat is képes lesz alulmúlni, mint a 130 millió dollár körüli bevétellel "büszkélkedő" két Hulk, illetve két Fantasztikus Négyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    ilyen fan filmeknél nagyon.
  • m minnifield #10
    azt is beletekerve, a felénél elaludva
  • lammaer #9
    MI a fene, az Imdbn a 6.3 az már irdatlan lehúzásnak és bukásnak számít? :)
  • endrev #8
    Hú de osztogatják itt a nagy szakértők az ítéleteket... Etinger kemény 6 percet is látott!
  • Teperinke #7
    Nem rosszak ezek, csak kezd kipukkadni a megfilmesített-képregény lufi.
  • vato loco #6
    Mondjuk lehet hogy ez a zúd pilács is az, még nem láttam.
  • vato loco #5
    A Thor meg sztem egy fos volt, tipikus amcsi popcorn szarság, a germán mitológia kigúnyolása.
  • vato loco #4
    6.3-as IMDB pont az elég jónak számít. Az Uwe Boll filmek 1-2 pontot szoktak elérni. :)
  • Suffering #3
    hát ugy nem is fog nagy bevételt termelni ha europában másfél honappal késöbb jön. Amugy kár lenne ha nem lenne második rész, mert a stáblista utáni jelenet erősen folytatást követel :)
  • kalapos01 #2
    Véletlenül élt meg csak, mert hatalmas bukta volt. De megpróbálták még egyszer, hátha. De koppantak. A Hulkot is megpróbálták. A Züld Lámpást is meg fogják próbálni.