Szekeres Viktor

Augusztusban kerül moziba az idei első szagos film

Robert Rodriguez már 2003-ban hatalmas sikereket ért el 3D-ben forgatott filmjével, a Kémkölykök harmadik részével. A negyedik epizódhoz a filmes stílszerűen egy negyedik dimenziót is kitalált: a szagokét.

A Dimension Films sajtóközleményében bejelentette, hogy a Kémkölykök negyedik része, a Spy Kids: All the Time in the World, ahogy az előzetesekben is ígérték, egy plusz dimenziót fog kapni. Azonban a negyedik D még véletlenül sem az idő lesz, hanem az illat. Mivel nem április elseje van, ezért valószínűsíthető, hogy a 3D-vel már évekkel ezelőtt 100 milliós bevételekre szert tevő Robert Rodriguez valóban komolyan gondolja az illatdimenziót.

Az Aromascope elnevezéssel illetett módszer lényege az lesz, hogy a nézők a film közben nyolc alkalommal részesei lehetnek a vásznon zajló eseményeknek - az orruk segítségével. Ugyanis minden megváltott jegy mellé teljesen ingyen egy kártyát fognak kapni a nézők, melyen jól látható számok fogják jelezni azt, hogy egy adott pillanatban melyik területet kell lekaparni és az orrukhoz tartani az élmény maximalizálása végett.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #10
    Csak ugyanúgy hívják.
  • xido #9
    Nem láttam még egyik részt se,,csak darabokban,ha épp ott állt meg a tv,de most nézem imdb-n...minden részben Danny Trejo,mint Machete...he?:)
  • qetuol #8
    gagyi.
  • kalapos01 #7
    Aha. Nem esett le, hogy nem kell használnod, ha nem muszáj?
  • AZTA #6
    Naaaa...azért valahogy biztos beleteszik a jegy árába :D
  • CptObvious #5
    Aha... szóval filmezés közben végig álljak készen, hogy a kártyát használni kell, figyeljek a sorrendre és még kaparjam is le, hogy érezzem amit kell. Fantasztikus!

    Ezek után még jó, hogy teljesen ingyen adják a jegy mellé.
  • DaemoonHunter #4
    A modern kori Tyler egy kis fingszaggal fog kibabrálni az óvatlan nézőkkel:)
  • NEGATRON #3
    AZ hagyján hogy ilyen olcsójános technikát használnak hanem még JEssica Alba is szerelni fog benne! Szegény gyerekek!
    Egyébként egy szeretkezős vagy lövöldözős jelenetnél mekkora előny lehet a szagos mozi!:)
  • a_n_d_r_e_w #2
    Ez igy igen gagyi, tobb fantaziat vartam. Olcsojanos....
  • xido #1
    Ez így mekkora szar,már bocsánat..legalább a légkondiban lenne valami filmhez időzített keverő,ami az egész termet telenyomja,nem ilyen szánalmas autó illatosító fenyő imitáló ambipur fos...