Szekeres Viktor

Meglepő szereplő a legújabb Batman-filmben

Egy nem várt vendég is feltűnt a The Dark Knight Rises forgatásán. Aki nem akar lelőni magának egy esetleges történetbéli poént, az inkább ne is folytassa az olvasás, nehogy kellemetlen meglepetés érje.

A HitFix információi szerint a Batman: Kezdődik!-ben Ra's al Ghult alakító Liam Neeson Christopher Nolan harmadik Denevérember-filmjében, a The Dark Knight Rises-ban is szerepelni fog - vagy legalábbis megjelent a film forgatásán, a díszletek között. A hírt azért kapta fel a netes közösség, mert minderre titokban került sor, ami nem csoda, hiszen az első részben a színész karaktere elhalálozott. (Ebből következően valószínűleg visszaemlékezésben fog feltűnni - vagy pedig ahogy képregényben is, feltámad.)

A The Dark Knight Rises forgatása egyébként már folyik egy ideje, s bár Liam Neeson filmbéli részvételéről hivatalos megerősíts nem érkezett, annyit lehet tudni, hogy Ra's Al Ghul szerepelni fog pár flashbackben, azonban őt Josh Pence fogja alakítani, hiszen jóval fiatalabbként fog feltűnni. Biztos választ Liam Neesonról valószínűleg csak a 2012. július 20-án bemutatásra kerülő filmből kaphatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • saw123 #17
    Imdb szerint igaz a hír
  • lamer the true #16
    A "meglepő szereplő" helyett így meló után leszívott aggyal csak "meleg szereplő"-t olvastam :P De szerencsére nem :)
  • maxy182 #15
    Az oké, h a filmben Liam Neeson volt Rha's Al Ghul, mint ahogy a film második felében kiderül, de valamiért imdb-n nem őt írják annak... Ez engem is megkevert egy kicsit...
  • sandor8206 #14
    denevérember a főszereplő, sztem kezd újra a számolást
  • Etinger #13
    Aha! Semmit.

    Liam Neeson jó színész. Csípem.
  • kalapos01 #12
    Direkt megnéztem és számoltam: nem volt benne hülyeség. Viszont látom, hogy te 7 dolgot nem fogtál fel, de az nem hülyeség, csak te voltál kevés hozzá - de igazad van, ezt sokan keverik, sokan hiszik, hogy amit ők nem értenek, az hülyeség. És azért hiszik ezt, mert ennyire buták. És ezért nem fogják fel. Ördögi kör. Pedig nem egy nagy agytorna a film. Egy újranézés segíthet.
  • sandor8206 #11
    ez a betmen is tele van hülyeségekkel, attól méghogy reálisabb mint az előzőek attól simán lehet az a tó
  • armageddon666 #10
    Vagy visszaemlékezésnél a forrással kapcsolatban, vagy nem halt meg csak megsérült, és meggyógyult a forrásban. Mindkettő ötletet elfogathatónak tartom. A halhatatlanság nem, de ilyen gyógyforrás még beleférhet a világba szerintem. Azért nem végtelenül reális az egész, legalábbis kétlem hogy ilyen szépen leéghet az embernek a fél arca, mint Kétarcnak.
  • Fresh Duke #9
    fail
  • JASON13 #8
    szerintem csak visszaemlékezések formájában fog szerepelni!