Szekeres Viktor

Spielberg még mindig akarja a Jurassic Park 4-et

Tíz év is eltelt már a Jurassic Park 3 elkészítése óta, s mostanában ismét egyre többet hallani egy esetleges negyedik részről. Steven Spielberg produceri minőségben egy forgatókönyvíróval ötletelt.

A Heat Vision infói szerint Steven Spielberg még mindig nem mondott le egy esetleges Jurassic Park 4-ről, amit mi sem bizonyít jobban, hogy Mark Protosevich (Thor, Legenda vagyok, Poseidon, A sejt) forgatókönyvíróval brainstormingoltak a napokban a film történetét illetően. Steven Spielberg, aki az első két Jurassic Parkot rendezte kétszer is találkozott az íróval mostanában.

A Universal Pictures hivatalos reakciójában mindössze annyit árult el, hogy egyelőre nincs író rendelve a Jurassic Park 4-projekt mellé, mint ahogy a megbeszélések is "pusztán tapogatózásnak" minősülnek. A Michael Crichton remek regénye alapján készült első Jurassic Park világszerte 915 millió dollár bevételt hozott, bár utána csökkent a közönség lelkesedése, s a közvetlen folytatás már csak 619 milliós, míg a harmadik epizód 369 milliós adatokat produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CArtmaN6666 #3
    Azért a 3. részt nem Spielberg csinálta szóval nem kell csodálkozni hogy leesett a bevétele.
  • bmw #2
    Ja.:)
    Jo lenne ha lenne...
    Plane ennyi ido utan...
  • bertino #1
    "A Michael Crichton remek regénye alapján készült első Jurassic Park világszerte 915 millió dollár bevételt hozott, bár utána csökkent a közönség lelkesedése, s a közvetlen folytatás már csak 619 milliós, míg a harmadik epizód 369 milliós adatokat produkált."

    szegenyek.