Szekeres Viktor

Megérkezett a Gru 2 plakátja

Még több mint két év van hátra a Gru második részének premierjéig, de a gyártó stúdió nem tétlenkedik, s máris plakáttal hívja fel a nagyérdemű figyelmét 2013. egyik kihagyhatatlannak vélt filmjére.

2010 egyik legnagyobb meglepetése a Gru (Despicable Me) című animációs film sikere volt - főleg Amerikában, ahol a 69 millió dollárba kerülő film 251 milliós bevételt hozott, lepipálva ezzel a 165 millió dollárba kerülő Shrek 4-et (239 millió dollár bevétel), az ugyancsak 165 millióba kerülő Így neveld a sárkányodat című animációt (218 milliós bevétel), valamint a 260 millió dollárt felemésztő Aranyhaj és a nagy gubancot (200 milliós bevétel). Ráadásul a nemzetközileg besöpört 291 millió dollár sem kutya, a film összbevétele így meghaladta a félmilliárd dollárt, amivel az év kilencedik legsikeresebb mozis alkotása lett.

Ha pedig még azt is hozzátesszük, hogy a tizenöt legsikeresebb 2010-es film között a Gru volt az egyetlen, mely nem folytatás, feldolgozás vagy adaptáció volt, akkor egyáltalán nem meglepő, hogy már egy ideje készítik a második részt, mely 2013-ban kerülhet moziba. Ezt reklámozandó érkezett bőven a premier előtt egy plakát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #2
    Pontosan.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Szerettük. Jöhet!