Szekeres Viktor

Elkészül a The Fighter - A harcos 2

Mark Wahlberg ismét megerősítette, hogy el fogják készíteni a Mickey Ward életének következő állomásáról szóló The Fighter - A harcos második részét, mely természetesen a Gatti elleni meccsekre fog koncentrálni.

Először márciusban volt arról szó, hogy Mark Wahlberg el akarja készíteni a The Fighter - A harcos folytatását. Sokakat meglepetésként ért a hír, hiszen második részek általában a blockbusterek esetében szoktak készülni, az Oscarra "gyártott" filmekre ez kevésbé jellemző. Azonban a The Fighter - A harcos esetében adja magát a folytatás, hiszen a film nem ért Mickey Ward életének végére, egy legendás összecsapás-sorozat várt még ekkor rá.

Mark Wahlberg Thanks The Troops, Talks "The Fighter 2" Plans
Tags: Mark Wahlberg Thanks The Troops, Talks "The Fighter 2" Plans


Wahlberg a Spike TV Guys Choice Awards elnevezésű díjátadóján megerősítette, hogy készült a The Fighter - A harcos 2, mivel "az Arturo Gatti elleni összecsapásokat okkal hagytuk ki a filmből. A második rész miatt. Nyugi, nem lesz Fighter 4, 5, 6, 7 és 8, de a második részt elkészítjük. A Ward-Gatti trilógia, azaz a három meccsük megfilmesítésre kerül." A kérdés most már csak az, hogy a három meccs bele fog-e férni a második részbe vagy a színész okkal hagyta ki az epizódszámos felsorolásából a hármast.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #1
    Az apja mit csövezik ott Wahlberg mellett?