Szekeres Viktor

Provokatív lett A tetovált lány amerikai verziójának plakátja

Az előzetest követően már A tetovált lány első plakátjaiban is gyönyörködhetünk. David Fincher filmjének várhatóan komor hangulatához ugyancsak komor plakátképek dukálnak Daniel Craiggel és Rooney Marával.

A minap szivárgott ki A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) amerikai feldolgozásának korhatáros előzetese, most pedig már a film első plakátjának két verzióját is meg lehet találni a neten. Az amerikai és nemzetközi verzió is fekete-fehér lett, s még a film címét sem tartalmazza, egyértelműen arra apellál, hogy a nézők tudják, hogy melyik alkotás remake-jéről van szó. (A két verzió között viszont egyértelműen látszik, hogy a nemzetközi változat merészebb, mint az óvatosan megtervezett amerikai.)


A Stieg Larsson hatalmas sikerű Millennium-regénytrilógiájának első része alapján készített alapján készült filmet Amerikában december 21-én fogják bemutatni, a hazai premierre január 19-ig kell várnunk. A film két főszereplője Daniel Craig és Rooney Mara lesz, de fontos szerepet fog kapni még Stellan Skarsgard, Robin Wright, Max von Sydow, Christopher Plummer, Joely Richardson, Steven Berkoff, David Dencik, Alexandra Daddario és Goran Visnjic is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #2
    mondjuk hozzá kell tenni, hogy a könyv meg a svéd film alapján is a hekkercsaj totál lapi, kisfiútestű, semmi melle, és ez a könyvben elég hangsúlyos is.
    gondolom az amcsik nem akarták, hogy valaki pedofíliára asszociáljon...
  • koschwarz #1
    bár én nagyon fújok arra, hogy az amcsik "természetesen" feldolgozták maguknak ezt a regényt/filmet is, de el kell ismerni, ez egy kurva jó plakát.