Szekeres Viktor

Itt az új Majmok bolygója magyar plakátja és szinkronos előzetese

Hazai keresztségben a Rise of the Planet of the Apes A majmok bolygója: Lázadás címet fogja viselni és alig két héttel az amerikai premier után kerül bemutatásra Magyarországon. A főszerepben James Franco.

Hála az Intercomnak, itthon is a világpremierhez közel fogjuk látni A majmok bolygója: Lázadás (Rise of the Planet of the Apes) című scifit - Amerikában augusztus ötödike, itthon pedig tizennyolcadik a film bemutatójának hivatalos dátuma. A minden bizonnyal szinkronizálva mozikba kerülő alkotás sokak örömére nem fog 3D-s konverziót tartalmazni. Bár már kijött a bőbeszédű új előzetese a filmnek, egyelőre még csak a régebbi trailerből tudunk szinkronos verzióval szolgálni. Szerencsére ennyiből is világossá válik, hogy miről fog szólni az új Majmok bolygója-mozifilm.


szólj hozzá: A majmok bolygója: Lázadás

A James Franco főszereplésével forgatott A majmok bolygója: Lázadást ezúttal nem akkora formátumú rendező készítette, mint Tim Burton, aki a tíz évvel ezelőtt remake-et forgatta, Rupert Wyatt az elmúlt években mindössze egy kevésbé ismert filmmel, a Menekülök című krimivel vétette észre magát. Most kiderülhet, hogy tud-e boldogulni egy kiemelt költségvetésű és nagyszabásúnak szánt alkotással.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #11
    Az eredeti Majmok bolygója még meglepő, érdekes stb. volt, bár az sem a kedvenc filmem. De minek kell ennyi filmet csinálni egy tulajdonképpen... baromságból? De az is igaz, hogy bár ez lenne az egyetlen baromság, amiből filmet csinálnak... X)
  • tibisan #10
    ez nem a régi mese
  • Dynamic #9
    Akkor pláne nem értem, hogy miért jó, hogy úgy néznek ki, mint amikor a régi filmekben látszik, hogy emberek vannak majommá maszkírozva.
  • Garou #8
    A WETA csinalta a majmokat, ugyhogy az CG, nem maszkok. Nekem bejon, hogy ilyen emberszeruek.
  • Dynamic #7
    Csak engem irritálnak ezek az "ember-majmok"? Értsd: nem igazi majom fejek, majom mimikával, hanem simán látszik, hogy emberek majommá maszkírozva.
  • Bulics #6
    Hátha nem csak egy újjabb 3d-s, másfélórás, bőrlenyúzás lesz. Nekem jónak tűnik. Remélem hogy bár reboot lesz, tükrözi majd elődei szellemiségét. Szerintem nagy lehetőségek vannak a témában.
    Mondjuk a magyar cím csakúgy mint az angol nem valami jó, bár őszintén nekem sem lenne jobb ötletem.
  • morden #5
    Elnézve a jeleneteket, mintha 2005 körül csinálták volna a trükkfelvételeket.
  • ZeGa #4
    Olvasd át még egyszer! :)
  • zetortraktor #3
    Olvasásból idén is meghúztak?
  • zoliii #2
    az sg.hu egy kicsikét le van maradva mert ez már régi előzetes, nemrég jött ki egy jóval hosszabb és tartalmasabb előzetese is.a plakát pedig valóban borzalmas látszik, hogy nem sokat agyaltak rajta :D