11
-
#11 Az eredeti Majmok bolygója még meglepő, érdekes stb. volt, bár az sem a kedvenc filmem. De minek kell ennyi filmet csinálni egy tulajdonképpen... baromságból? De az is igaz, hogy bár ez lenne az egyetlen baromság, amiből filmet csinálnak... X) -
tibisan #10 ez nem a régi mese -
#9 Akkor pláne nem értem, hogy miért jó, hogy úgy néznek ki, mint amikor a régi filmekben látszik, hogy emberek vannak majommá maszkírozva. -
#8 A WETA csinalta a majmokat, ugyhogy az CG, nem maszkok. Nekem bejon, hogy ilyen emberszeruek. -
#7 Csak engem irritálnak ezek az "ember-majmok"? Értsd: nem igazi majom fejek, majom mimikával, hanem simán látszik, hogy emberek majommá maszkírozva. -
Bulics #6 Hátha nem csak egy újjabb 3d-s, másfélórás, bőrlenyúzás lesz. Nekem jónak tűnik. Remélem hogy bár reboot lesz, tükrözi majd elődei szellemiségét. Szerintem nagy lehetőségek vannak a témában.
Mondjuk a magyar cím csakúgy mint az angol nem valami jó, bár őszintén nekem sem lenne jobb ötletem. -
morden #5 Elnézve a jeleneteket, mintha 2005 körül csinálták volna a trükkfelvételeket. -
#4 Olvasd át még egyszer! :) -
zetortraktor #3 Olvasásból idén is meghúztak? -
#2 az sg.hu egy kicsikét le van maradva mert ez már régi előzetes, nemrég jött ki egy jóval hosszabb és tartalmasabb előzetese is.a plakát pedig valóban borzalmas látszik, hogy nem sokat agyaltak rajta :D -
booa #1 Ez a plakát ultra gáz:D