Itt az új Majmok bolygója magyar plakátja és szinkronos előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wraithLord
Az eredeti Majmok bolygója még meglepõ, érdekes stb. volt, bár az sem a kedvenc filmem. De minek kell ennyi filmet csinálni egy tulajdonképpen... baromságból? De az is igaz, hogy bár ez lenne az egyetlen baromság, amibõl filmet csinálnak... X)
ez nem a régi mese
Dynamic
Akkor pláne nem értem, hogy miért jó, hogy úgy néznek ki, mint amikor a régi filmekben látszik, hogy emberek vannak majommá maszkírozva.
Garou
A WETA csinalta a majmokat, ugyhogy az CG, nem maszkok. Nekem bejon, hogy ilyen emberszeruek.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Dynamic
Csak engem irritálnak ezek az "ember-majmok"? Értsd: nem igazi majom fejek, majom mimikával, hanem simán látszik, hogy emberek majommá maszkírozva.
Hátha nem csak egy újjabb 3d-s, másfélórás, bõrlenyúzás lesz. Nekem jónak tûnik. Remélem hogy bár reboot lesz, tükrözi majd elõdei szellemiségét. Szerintem nagy lehetõségek vannak a témában.
Mondjuk a magyar cím csakúgy mint az angol nem valami jó, bár õszintén nekem sem lenne jobb ötletem.
Elnézve a jeleneteket, mintha 2005 körül csinálták volna a trükkfelvételeket.
ZeGa
Olvasd át még egyszer! 😊

Olvasásból idén is meghúztak?
zoliii
az sg.hu egy kicsikét le van maradva mert ez már régi elõzetes, nemrég jött ki egy jóval hosszabb és tartalmasabb elõzetese is.a plakát pedig valóban borzalmas látszik, hogy nem sokat agyaltak rajta 😄

Ez a plakát ultra gáz😄