Szekeres Viktor

Az RTL Klub Való világ 5-tel kedveskedik a nézőknek

Véget ért a Való világ 4 és annak spinoffja, a Szerelem a legfölsőbb szinteken - Alekosz menyasszonyt keres, azonban a reality-dömpingnek nincs vége, hiszen ősszel indul az X-Faktor 2. És lehet, hogy a Való világ 5.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub "a legjobb támadás a támadás"-elvet vallja, hiszen alig árt véget a Való világ negyedik szezonja, máris az ötödik évadra gyűjtik a játékosokat. Mindez persze nem jelenti azt, hogy akár idén vagy jövőre lesz is VV5, azonban így a csatorna a castingolt játékosokkal bármikor, viszonylag rövid "átfutási idővel" el tudná indítani valóságshow-ját.


Nézettség szempontjából minden bizonnyal nyerő lenne a lépés, hiszen apróbb megingásoktól eltekintve a Való világ negyedik szériája 1,5-2 millió nézőt vonzott és verte az éppen aktuális TV2-es konkurenciát. Azonban az elmúlt napokban az ORTT utódszervezete rászállt a VV4-re és már 250 millió forint értékben büntette az RTL Klubot, s egyáltalán nem biztos, hogy a csatorna ismét elindít egy, a hatóságok szemét szúró produkciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #25
    A fene tudja, én simán elkerülöm neten is, persze nem olvasok búlvárt, meg nem frissítem 3 percenként a velvetet, a szemem meg nem annyira jó, hogy 5 méterről kiszúrjam a VV-s híreket a kirakati kiskegyedben :D
  • Etinger #24
    Amúgy el lehet fordulni. Persze. A legtöbb dolgot le kell szarni az embernek, különben beleőrülne. De azért érdekes.. adott egy csatorna aki akármit ad, szinte biztosan a legjobb nézettséget produkálná... És ők ezt adják. Meg volna a lehetőségük, hogy picit értelmesebb műsort sugározzanak, tájékoztassanak, az emberek mentalitásán változtassanak. Ez utóbbi mondjuk negatív értelemben meg is valósul. Hát gratulálok.. és annak is aki asszisztál ehhez a szarhoz.
  • Etinger #23
    Csodás öngólt rúgtál ezzel! :) Most is a TV-t nézed ugye? Mikor erről a szarról olvasol :) Az újságos stand cím oldala is a TV, ugye? A plakátok, képek, az internetes magazinok tömkelege mind-mind a TV készüléked ugye? Facebookon az ismerőseid kevésbé értelmes fele - akik amúgy kedves emberek, de sajnos őket ezt szórakoztatja ez a szar, és ezt megakarják osztani Veled...- ez is csak a TV-ben fordulhat elő?! Minden egyes hely ahol a pofádba nyomják a VV-t, egy kattintáson múlik, hogy eljusson hozzád, annyival meg lehet akadályozni... nem de?
  • tatish #22
    neeeeeeeeeeeeeeeeee
    morden: igazad van, viszont ne csak a Tv-t vedd számításba, tele lesz a net ismét ezzel és a csapból is majd ez folyik és termelik az önjelölt celebeket
  • morden #21
    Én mint Homo Sapiens Sapiens, használtam az agyam és rájöttem, hogy a TV készülék melletti kézbe simuló fekete sok-sok gombot tartalmazó eszköz arra való, hogy olyat nézzek ami érdekel, nem "kell" nézem az RTL-t. Sajnálom hogy a lenti kommentelők és a lakosság egy része még nem jött rá a varázsszerkezet lényegére ...
  • Itsuki #20
    Persze azért pár évvel ezelött is megmondták hogy inditják a VV4et. hát nem akkoriba lett. de szerintem is hozott pénzt,de nem csak azon van a hangsúly. fél évig az ország 1 része ezekröl beszélt...
  • Zolivok #19
    hülye aki kiáll emellé az rtl meg milliárdokatt imo
  • Vanek úr #18
    Azért a költségvetésnél ne felejtsük el, hogy egyrészt a sok szponzor miatt sok kiadást megspórolhattak (de persze, a költségvetésbe beleírják, mert annyival kevesebbet kell utána bevallani - pl. a CBA állta a szereplők kajáját, a házimozi is ingyen volt, a nyereményeket sem az RTL állta, ...), másrészt az így 'megszületett' 'sztárok'-nak nem kell fizetni, viszont sok műsorban lehet őket ingyen használni (így pedig sokkal olcsóbban jön ki hosszútávon az üzemeltetés, mint ha bármilyen olcsó külföldi sorozatot vettek volna; vagy bármilyen más műsort csináltak volna). Így egy ilyen műsor tényleges nyereségét nem lehet azonnal és fillérre pontosan megmondani - ez idővel derül ki; de hogy bőven megérte/megéri az RTL-nek (még az esetleges büntetések mellett is), az nem kérdéses.
  • Papichulo #17
    "valaki nagyon nincs képben akkor, ha azt hiszi, hogy farzsebből kivágják a büntetést."

    En is igy gondolom... elbeszeltunk egymas mellett.
    Viszont koszonom a konkret adatokat, nekem nem lett volna erom most ezeket megkeresni.
  • winnie #16
    "tuti a legtöbb hasznot hozó műsoruk"

    inkább a legtöbb bevételt hozó. a haszon az más.