25
-
morden #25 A fene tudja, én simán elkerülöm neten is, persze nem olvasok búlvárt, meg nem frissítem 3 percenként a velvetet, a szemem meg nem annyira jó, hogy 5 méterről kiszúrjam a VV-s híreket a kirakati kiskegyedben :D -
Etinger #24 Amúgy el lehet fordulni. Persze. A legtöbb dolgot le kell szarni az embernek, különben beleőrülne. De azért érdekes.. adott egy csatorna aki akármit ad, szinte biztosan a legjobb nézettséget produkálná... És ők ezt adják. Meg volna a lehetőségük, hogy picit értelmesebb műsort sugározzanak, tájékoztassanak, az emberek mentalitásán változtassanak. Ez utóbbi mondjuk negatív értelemben meg is valósul. Hát gratulálok.. és annak is aki asszisztál ehhez a szarhoz. -
Etinger #23 Csodás öngólt rúgtál ezzel! :) Most is a TV-t nézed ugye? Mikor erről a szarról olvasol :) Az újságos stand cím oldala is a TV, ugye? A plakátok, képek, az internetes magazinok tömkelege mind-mind a TV készüléked ugye? Facebookon az ismerőseid kevésbé értelmes fele - akik amúgy kedves emberek, de sajnos őket ezt szórakoztatja ez a szar, és ezt megakarják osztani Veled...- ez is csak a TV-ben fordulhat elő?! Minden egyes hely ahol a pofádba nyomják a VV-t, egy kattintáson múlik, hogy eljusson hozzád, annyival meg lehet akadályozni... nem de? -
tatish #22 neeeeeeeeeeeeeeeeee
morden: igazad van, viszont ne csak a Tv-t vedd számításba, tele lesz a net ismét ezzel és a csapból is majd ez folyik és termelik az önjelölt celebeket -
morden #21 Én mint Homo Sapiens Sapiens, használtam az agyam és rájöttem, hogy a TV készülék melletti kézbe simuló fekete sok-sok gombot tartalmazó eszköz arra való, hogy olyat nézzek ami érdekel, nem "kell" nézem az RTL-t. Sajnálom hogy a lenti kommentelők és a lakosság egy része még nem jött rá a varázsszerkezet lényegére ... -
Itsuki #20 Persze azért pár évvel ezelött is megmondták hogy inditják a VV4et. hát nem akkoriba lett. de szerintem is hozott pénzt,de nem csak azon van a hangsúly. fél évig az ország 1 része ezekröl beszélt... -
Zolivok #19 hülye aki kiáll emellé az rtl meg milliárdokatt imo -
Vanek úr #18 Azért a költségvetésnél ne felejtsük el, hogy egyrészt a sok szponzor miatt sok kiadást megspórolhattak (de persze, a költségvetésbe beleírják, mert annyival kevesebbet kell utána bevallani - pl. a CBA állta a szereplők kajáját, a házimozi is ingyen volt, a nyereményeket sem az RTL állta, ...), másrészt az így 'megszületett' 'sztárok'-nak nem kell fizetni, viszont sok műsorban lehet őket ingyen használni (így pedig sokkal olcsóbban jön ki hosszútávon az üzemeltetés, mint ha bármilyen olcsó külföldi sorozatot vettek volna; vagy bármilyen más műsort csináltak volna). Így egy ilyen műsor tényleges nyereségét nem lehet azonnal és fillérre pontosan megmondani - ez idővel derül ki; de hogy bőven megérte/megéri az RTL-nek (még az esetleges büntetések mellett is), az nem kérdéses. -
Papichulo #17 "valaki nagyon nincs képben akkor, ha azt hiszi, hogy farzsebből kivágják a büntetést."
En is igy gondolom... elbeszeltunk egymas mellett.
Viszont koszonom a konkret adatokat, nekem nem lett volna erom most ezeket megkeresni. -
winnie #16 "tuti a legtöbb hasznot hozó műsoruk"
inkább a legtöbb bevételt hozó. a haszon az más. -
winnie #15 szerinted az rtl elmondja valakinek, hogy mennyi a haszon? az összes befektetés meg sokkal, de sokkal több. a vv a legnagyobb, a milliárdos projektek között van. hivatalosan persze senki nem mondja el a költségvetést, de kolosi péter azt elmondta, hogy azért 1,5 milliárd forint alatt van.
egyébként a kommentem odalent annak szólt, hogy valaki nagyon nincs képben akkor, ha azt hiszi, hogy farzsebből kivágják a büntetést. az rtl nyeresége 2010-ben 3 milliárd forint volt. a büntetés meg ennek minimum az ötöde lesz. egy random embernek tök mindegy, hogy valami 2,5 milliárd vagy 3 milliárd, de a cégnak nem, és 500 millió forint mindenkinek sok pénz. -
viasz #14 Egy biztos, tuti a legtöbb hasznot hozó műsoruk, egyéb esetben inkább dupla adag barátok köztöt játszanának.
Hogy terndi is legyek: Még magyar munkahelyet is teremt, nem úgy, mint ha valami külföldi sorozatot játszanának :)) -
Papichulo #13 Nem vonom ketsegbe, hogy ez boven megterulo musorfajta. Vegulis egy bekamerazott epulet az osszes befektetes, plusz a marketing, nem egy Boardwalk Empire-rol van szo. Csak, mivel itt mindenki szakertonek tunik, en is szeretnem megtudni, hogy konkretan mennyi hasznot hozott a show. -
winnie #12 szóval valamiért sokan elfelejtik, hogy mekkora kiadásokkal jár egy ekkora monstre projekt és mindenféle scifi-magasságokban képzelik el a bevételeket. ilyenkor kell megnézni, hogy miből is van/lehet bevétel, illetve, hogy milyen alternatív megoldásokkal lehet kitölteni a műsoridőt. -
winnie #11 pont tegnap jött ki az rtl éves mérlege, abból lehet látni, hogy mennyi az összbevétele a csatornának, s mennyi a kiadása. a műsor költségvetését a nagyobb lapok kábéra megbecsülték, és azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mennyi lesz az össz büntetés. de azt meg lehet nézni, hogy a sok költség mellett mennyivel több pénzt hozhatott a műsor, mintha mondjuk valami random, és sokkal olcsóbb műsor verte volna meg a tv2-t héttköznaponként.
(mindez szigorúan a fő vv-re vonatkozik, a délutáni műsort, ami kikapott mindig, plusz a cool társműsorát passzolom, hogy azok hogy hoztak.Ö -
#10 VV5...
-
viasz #9 Ez biza nagy biznisz, nem kell hozzá nagy ész, hogy lássa az ember. Bár hozzáteszem, hogy nem hiszem, hogy 1-1 kiszavazón párezernél több sms-t küldenének a szavazók. Gondolom javarészt hozzátartozók, ismerősök, stb. küldik a nagy részét. Bár a jótékonysági sms pénzgyűjtéssel 1 hét alatt összejött 200 misi... Sőt, ennek a fele egy pár órás hétvégi műsor alatt.
Igen, én vállalom, hogy láttam jó néhány részt belőle. Főleg azért, h jót röhögjek, ha épp a comedy central-on nem volt jó műsor :D
Tudom, tudom, natgeót, spektrumot, meg animal planetet kellene inkább nézzek, mert azok értelmesek! :D
A retek klub helyében bevállalnám azt a kiírást, amint a South Park elején is írnak/mondanak. Semmilyen korosztálynak nem ajánljuk. Szerintem poén, és még több nézője lenne. -
Relixo #8 Szánalmas és ijesztő hogy ma ebben az országban erre kiváncsi néhány ember.... komolyan elgondolkodtató,hogy aki ezt várja és erre siet haza meló után,hogy nézze a részeit az milyen "ember". Remélem belebuknak ebbe a fosba és tönkremegy a retek klub.... Aki meg nézni fogja és még szavaz is hát gratulálok neki,hogy ekkora csődtömeg. -
#7 Gondolom a büntetéssel együtt is nyereséges, különben nem lenne 5. széria. -
zserrbo #6 Szinte biztos, hogy hasznot hozott nekik a VV4, ha nem nézzük, hogy az ORRT (vagy minek hívják most magukat) még nem büntetett az egész VV4 idejével kapcsolatban. Mintha azt olvastam volna, hogy csak a tavalyi évet nézték még decemberig. Azért lehetett szerintem nyereséges, mert mentek az sms-ek, nem kellett mást műsorra tűzni ami hasonló nézettséget produkáljon, mert ezt elnyújtották fél napnyi műsoridőre a Neked takony való-val, meg a VV4-es reklámokkal(melyek agyon voltak vágva) és persze az elmaradhatatlan kiszavazással és párbajjal.
Tegyük fel megbüntetik összesen 500 millára a Retek Klubbot és mind1 veszteséges volt-e vagy sem. Egy sms nemtom mennyi volt én nem néztem ezt a szart, de tegyük fel 300ft/sms. Ha a cikkben említett 1,5-2m nézőből csak 750 ezer küldött 1db sms-t az 225millió Ft. Volt vagy tizenakárhány hét. Az bizony több mint 500 mellesleg, de ha belegondolunk ki fizeti ki végül is a bírságot? A birka nép, aki még sms-t is küld! Küldjön, de ne sírjon egyik se, hogy nincs pénze és vállalja fel, hogy hozzájárult a tudatos butításhoz ami ma itthon folyik a TV-ben. Szerencsére otthon nincs már legalább 1 éve tv-m. Miért vennék? VV5? Soha, max dvd-ről valami értelmeset. -
Papichulo #5 Van valami infod arrol, hogy konkretan mennyi bevetele volt az RTL-nek a VV4-bol? Valami linket tudnal adni? Vagy ez csak olyan jol "odamondok" jellegu komment volt? Mert ez esetben nem kell :) -
#4 Pf, remélem jó időre eltűnik ez a fos a képernyőről, vagy eladom a TV-m ... :) -
winnie #3 uhh, látványos, hogy mennyire nem vagy képben:) -
Lack #2 Biztos, hogy elindítja ezt a taknyot, ugyanis kell a nézettség. Ez a szar annyi pénzt hozott nekik, hogy a büntetést farzsebből kivágják. A sok birka meg majd megint küldi az sms-eket. -
sad1976 #1 Az RTL Klub Való világ 5-tel sokkolja a birka nézőit