Szekeres Viktor

Elkészült 50 epizód az élőszereplős Star Wars-sorozathoz

Hiába készült el csatornától függően 3-4 évadra is elegendő forgatókönyv az élőszereplős Star Wars-sorozathoz, George Lucas egyelőre nem tervez forgatást, mert úgy látja, hogy csak túl drágán valósíthatná meg terveit.

Jó ideje nem hallottunk hírt a tervezett Csillagok háborúja élőszereplős sorozatról, pedig még az a pletyka is felröppent, hogy Magyarországon forgatnák az epizódokat. Hogy mennyi volt a valóságtartalma a híresztelésnek, nem tudni, és jó ideig még nem is fogjuk megtudni, ugyanis a Star Wars-széria úgy tűnik, hogy egy ideig nem fog elkészülni.


George Lucas a G4 csatorna Attack of the Show című műsorának adott interjújában egyrészt beszélt a Star Wars-előzménytrilógia újrakiadásának fontosságáról, másrészt tévésorozat-tervére is kitért. Elmondása szerint már 50 forgatókönyv elkészült, de a forgatása csak akkor kerülhet sor, ha valahogy tudnak faragni a szükséges költségeken, vagy pedig, ha fejlettebb technológia fog a rendelkezésükre állni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #21
    Megint hülye vagyok viktor.
  • GG #20
    Csak Gratulálni tudok a cenzurához. A nekünk nem tetsző kommenteket törölni nem illő. Csak gratulálni tudok újfent. Ezzel én elhagytam ezt az oldalt 7 év kitartó olvasás után.
  • Kindred Blades #19
    Na ja, az új trilógiánál láthattuk, milyen, amikor a saját ötleteit valósítja meg, elég komoly szégyen, hogy egy játékfejlesztő cég is velősebb Star Wars történettel áll elő, mint az a kipahuszár, akit a sorozat atyjának neveznek.
  • Wlanseraf #18
    Mivel az eddigi forgatókönyvek is egy barátok közt epizód szintjén voltak, kell is a technika....
  • Victor1103 #17
    Szekeres Viktor ne haragudj meg hogy ilyet mondok, de mivel folyton ilyen hülye hatásvadász címet adsz az amúgy is kritikán aluli cikkeidnek, nem vagy más mint az Sg.hu-s cikkírók szégyenfoltja. Ha már idefirkálsz valait, legalább egy picit vedd már a fáradságot és nem arra törekedj egyfolytába, hogy az olvasók 99%-ának felbaszd az agyát.
  • EnxTheOne #16
    Megint jó cimet válaszottál vikike, ennyire kell az esgének az a +pár kattintás? Nem sokára ez is az index szinvonalára sülyed.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha már nem van alatta.
  • winnie #15
    ilyet bárki tehetne, de azóta sem tett. ráadásul 79 óta nem is csinált gondolom semmit.
  • wedge31 #14
  • nlght #13
    Lucas már az alapsztorit is mástól szerezte be a 70-es években, a 79-es siker meg a felesége érdeme, csak egy átlagos nagyorrú aki szereti számolni a pénzt...
  • IMYke2.0.0.0 #12
    Mire összejön a technika rá, George lelke felszáll az Endorra...