21
  • Fresh Duke
    Megint hülye vagyok viktor.
  • GG
    Csak Gratulálni tudok a cenzurához. A nekünk nem tetsző kommenteket törölni nem illő. Csak gratulálni tudok újfent. Ezzel én elhagytam ezt az oldalt 7 év kitartó olvasás után.
  • Kindred Blades
    Na ja, az új trilógiánál láthattuk, milyen, amikor a saját ötleteit valósítja meg, elég komoly szégyen, hogy egy játékfejlesztő cég is velősebb Star Wars történettel áll elő, mint az a kipahuszár, akit a sorozat atyjának neveznek.
  • Wlanseraf
    Mivel az eddigi forgatókönyvek is egy barátok közt epizód szintjén voltak, kell is a technika....
  • Victor1103
    Szekeres Viktor ne haragudj meg hogy ilyet mondok, de mivel folyton ilyen hülye hatásvadász címet adsz az amúgy is kritikán aluli cikkeidnek, nem vagy más mint az Sg.hu-s cikkírók szégyenfoltja. Ha már idefirkálsz valait, legalább egy picit vedd már a fáradságot és nem arra törekedj egyfolytába, hogy az olvasók 99%-ának felbaszd az agyát.
  • EnxTheOne
    Megint jó cimet válaszottál vikike, ennyire kell az esgének az a +pár kattintás? Nem sokára ez is az index szinvonalára sülyed.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha már nem van alatta.
  • winnie
    ilyet bárki tehetne, de azóta sem tett. ráadásul 79 óta nem is csinált gondolom semmit.
  • wedge31
  • nlght
    Lucas már az alapsztorit is mástól szerezte be a 70-es években, a 79-es siker meg a felesége érdeme, csak egy átlagos nagyorrú aki szereti számolni a pénzt...
  • IMYke2.0.0.0
    Mire összejön a technika rá, George lelke felszáll az Endorra...
  • wraithLord
    Én annyira nem vagyok híve ennek a 3D-nek. Szerintem leginkább csak hülyegyerekeknek való 'awesome-faktor'. Másra nem használják...és nem tudom, hogy lehetne-e esetleg _eszköz_ is a filmkészítésben.
    Szóval nem a 3D-től lesz jó a film, illetve a 3D-től nem lesz jó a film. :)
    Off off...

Nem is tudtam, hogy Lucasék egy Star Wars sorozatot terveznek. Jól hangzik. Remélem lesz is belőle valami.
  • pixx
    Újra vágták, és Blu-ray formátumban jön ki. Mindegyik hosszabb lesz, és soha nem látott részek lesznek benne. Én várom.
  • Laza
    Kár hogy maguk a filmek gagyik.
  • Lada
    Nekem mindegy, hogy felkonvertált, vagy az időben visszamegy Lucas és kicseréli a kamerákat 3D-sre, az eredmény üssön. Amilyen maximalista, erre minden esély megvan.
  • zetortraktor
    Nem gagyi, de akkor is felkonvertálás. De az SW-t nem hiszem, hogy még IMAX-re is felkonvertálnák., még akkor is, ha az Avatart felkonvertálták.
  • endrev
    Ja, megint egy zseniális Sz.V.-cím.
  • Lada
    Amikor másfél éve kijöttem a Imax 3D-s Avatarról, arról beszélgettünk az ismerősökkel, hogy ezt a technológiát legszívesebben a Star Wars-nál csekkolnánk, ha lehetne.
    Nos, erről a 3D-s SW-ról beszél Lucas az interjúban, és úgy tűnik, hogy nem egy gagyi felkonvertálás lesz a dologból.
    Jövő februárban én biztos ott leszek az Aréna Plazaban.
    Valakinek rókabőr, nekem meg egy élmény lesz.
  • Csaba007
    A pénz sosem elég :)
  • WoodrowWilson
    Viktor, Viktor, te élvezed ezt, igaz?
  • hPi
    "Elkészült 50 epizód" vs. kész a forgatókönyv...
  • Szefmester
    Miért lenne fontos kiadni újra az előzményeket? Elfogyott a pénze? Azokat inkább elfelejtetni kellene, és nem újra kiadni.