21
-
#21 Megint hülye vagyok viktor. -
GG #20 Csak Gratulálni tudok a cenzurához. A nekünk nem tetsző kommenteket törölni nem illő. Csak gratulálni tudok újfent. Ezzel én elhagytam ezt az oldalt 7 év kitartó olvasás után. -
Kindred Blades #19 Na ja, az új trilógiánál láthattuk, milyen, amikor a saját ötleteit valósítja meg, elég komoly szégyen, hogy egy játékfejlesztő cég is velősebb Star Wars történettel áll elő, mint az a kipahuszár, akit a sorozat atyjának neveznek. -
Wlanseraf #18 Mivel az eddigi forgatókönyvek is egy barátok közt epizód szintjén voltak, kell is a technika.... -
#17 Szekeres Viktor ne haragudj meg hogy ilyet mondok, de mivel folyton ilyen hülye hatásvadász címet adsz az amúgy is kritikán aluli cikkeidnek, nem vagy más mint az Sg.hu-s cikkírók szégyenfoltja. Ha már idefirkálsz valait, legalább egy picit vedd már a fáradságot és nem arra törekedj egyfolytába, hogy az olvasók 99%-ának felbaszd az agyát. -
EnxTheOne #16 Megint jó cimet válaszottál vikike, ennyire kell az esgének az a +pár kattintás? Nem sokára ez is az index szinvonalára sülyed.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már nem van alatta. -
winnie #15 ilyet bárki tehetne, de azóta sem tett. ráadásul 79 óta nem is csinált gondolom semmit. -
#14 -
nlght #13 Lucas már az alapsztorit is mástól szerezte be a 70-es években, a 79-es siker meg a felesége érdeme, csak egy átlagos nagyorrú aki szereti számolni a pénzt... -
#12 Mire összejön a technika rá, George lelke felszáll az Endorra... -
#11 Én annyira nem vagyok híve ennek a 3D-nek. Szerintem leginkább csak hülyegyerekeknek való 'awesome-faktor'. Másra nem használják...és nem tudom, hogy lehetne-e esetleg _eszköz_ is a filmkészítésben.
Szóval nem a 3D-től lesz jó a film, illetve a 3D-től nem lesz jó a film. :)
Off off...
Nem is tudtam, hogy Lucasék egy Star Wars sorozatot terveznek. Jól hangzik. Remélem lesz is belőle valami. -
pixx #10 Újra vágták, és Blu-ray formátumban jön ki. Mindegyik hosszabb lesz, és soha nem látott részek lesznek benne. Én várom. -
#9 Kár hogy maguk a filmek gagyik. -
Lada #8 Nekem mindegy, hogy felkonvertált, vagy az időben visszamegy Lucas és kicseréli a kamerákat 3D-sre, az eredmény üssön. Amilyen maximalista, erre minden esély megvan. -
zetortraktor #7 Nem gagyi, de akkor is felkonvertálás. De az SW-t nem hiszem, hogy még IMAX-re is felkonvertálnák., még akkor is, ha az Avatart felkonvertálták. -
endrev #6 Ja, megint egy zseniális Sz.V.-cím. -
Lada #5 Amikor másfél éve kijöttem a Imax 3D-s Avatarról, arról beszélgettünk az ismerősökkel, hogy ezt a technológiát legszívesebben a Star Wars-nál csekkolnánk, ha lehetne.
Nos, erről a 3D-s SW-ról beszél Lucas az interjúban, és úgy tűnik, hogy nem egy gagyi felkonvertálás lesz a dologból.
Jövő februárban én biztos ott leszek az Aréna Plazaban.
Valakinek rókabőr, nekem meg egy élmény lesz. -
Csaba007 #4 A pénz sosem elég :) -
WoodrowWilson #3 Viktor, Viktor, te élvezed ezt, igaz? -
hPi #2 "Elkészült 50 epizód" vs. kész a forgatókönyv... -
Szefmester #1 Miért lenne fontos kiadni újra az előzményeket? Elfogyott a pénze? Azokat inkább elfelejtetni kellene, és nem újra kiadni.