Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Jackie Chan-film

Jackie Chan ismét kínai filmet forgatott: a híres forradalomnak emléket állító 1911-nek egyszerre főszereplője és rendezője. Az első előzetes még csak teaser, de a hangulatra már így is rá lehet érezni.

Szeptember 26-án mutatják be a 30 millió dollár költségvetésű, mandarin nyelvű 1911-et, melynek az egyik főszereplője Jackie Chan lesz. A kínai történelmi dráma a nevezetes 1911-es forradalomról fog szólni, melynek nyitómomentuma az volt, hogy Vucsangban fellázadt egy republikánus eszmék hatása alatt álló zászlóalj, míg eredményeképp lemondott az utolsó mandzsu császár lemondását és kikiáltották a köztársaságot.


A film a forradalom századik évfordulójára jelenik meg, és érdekesség, hogy Jackie Channek is ez lesz a századik filmszerepe. Chan főszerepe mellett egyébként még a film egyik producere és rendezője is. Mellette a fontosabb szerepekben fiát, Jaycee Chant, Li Bingbinget, Winston Chaót és Joan Chent lehet majd látni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boond #3
    Grat a 100. századik filmszerepléshez :)
  • nlght #2
    Jackie Chan az a filmlegenda, akinek a kisujja többet ér szinte az összes hollywood sztárocskánál... Szerintem nincs még egy olyan ember aki ennyi energiát fektet egy filmbe és ha eltörik a keze/lába forgatás közben, akkor még ő kér elnézést.
  • rics78 #1
    Érdekes a trailer japánul dumál, nem mandarinul.