Szekeres Viktor

Jim Carrey új komédiájának második előzetese már jóval viccesebb

Vajon sikerül Jim Carrey-nek a nagy visszatérés? És vajon a tinik és a felnőttek is érdeklődni fognak új filmje, a Mr. Popper pingvinjei iránt, vagy inkább csak a gyerekek? Az új előzetesből talán kiderül.

A 20th Century Fox Amerikában június 17-én, az Intercom Magyarországon június 23-án mutatja be Jim Carrey új filmjét, a Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper's Penguins) című családi komédiát. Mark Waters rendező művét itthon természetesen szinkronnal lehet megtekinteni, mint ahogy nemsokára az alábbi trailer honosított verziója is megérkezik a mozikba.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=us&from=sp&fg=shareEmbed&vid=de3bdbac-bc42-498f-80e6-e2d3f8bf3503&src=FLCP:sharebar:embed:null" target="_new" title="'Mr. Popper's Penguins' trailer">Video: 'Mr. Popper's Penguins' trailer</a>

A Mr. Popper pingvinjei Richard és Florence Atwate 1938-as gyerekkönyve alapján készült és egy olyan emberről szól, aki hirtelen megörököl hat pingvint. Az előzetesek alapján a könyvben szegény festő főhős a filmben nagymenő üzletember lesz, s a kisvárosi környezet is nagyvárosivá válik, így minden bizonnyal ezúttal egy szabadabban kezelt adaptációval lesz dolgunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #3
    Komáléom Carrey-t, szeretem a filmjeit (A Maszk, A minden6ó, stb stb), és oda vagyok a PINGVINEKÉRT...
    Jöhet a film
  • xido #2
    ...és miért ciki az I love you Phillip Morris,hogy nem meri itthon egy kiadó se bevállalni??..pedig jó film volt..
  • Rage47 #1
    Bírom Jim Carrey-t, de ez valahogy totál nem érdekel.:O