Szekeres Viktor

Egyre jobbak a Zöld Lámpás előzetesei - itt a legújabb

A Warner megpróbál mindent kisajtolni a Zöld Lámpás-mozifilm reklámkampányából, s már a sokadik előzetest teszi le az asztalra, amiben ismét találhatunk új, eddig még nem látott jeleneteket.

Pár napja megjelent egy újabb előzetes a Zöld Lámpás (Green Lantern) című képregényfilmhez, mely valószínűleg friss fuvallat lesz a szuperhősös mozik között, ugyanis végre nem a Marvel-univerzumban fog játszódni, mint a Thor, az Amerikai kapitány vagy az X-Men, hanem a DC világában. A két nagy képregénykiadó füzeteikkel mindig is nagy csatát vívott, azonban a filmes világban valamiért elég egyoldalú a küzdelem. A DC ugyan szórványosan jelentkezik filmekkel, olykor nem is akármilyenekkel (ld. A sötét lovag), azonban a Marvel mennyiségben könnyedén győzedelmeskedik, nem véletlen, hogy már saját stúdiót is alapított a cég.


A Zöld Lámpás Amerikában június 17-től lesz látható a mozikban, nálunk azonban egészen augusztus 11-ig kell várni a film bemutatójára, cserébe viszont szinkronnal is meg lehet nézni. A konvertált 3D-ben és 2D-ben is megtekinthető filmet Martin Campbell rendezte, a jó nevekből álló szereplőgárdát pedig Ryan Reynolds vezeti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)