Szekeres Viktor

Fotók a Csodálatos Pókember egyik leglátványosabb jelenetének helyszínéről

A Pókember rebootjának egyik akciójelenete a New York-i Brooklyn Bridge-en fog játszódni. Azonban a filmesek úgy döntöttek, hogy ezúttal nem helyszínen forgatnak, hanem megépítik maguknak a hidat.

Az elmúlt hetekben folyamatosan kerültek fel a netre a Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) című reboot New York-i forgatásáról készült filmek. A fotók többségén természetesen a főbb szereplőket lehetett látni civilben, forgatási szünetekben, vagy esetleg akció közben. A legfrissebb képeken azonban nem látni ismert arcot, a fotó az egyik akciójelenet helyszínét mutatja be.

Klikk ide! Klikk ide!

Korábban már lehetett látni olyan képeket, melyeket a Brooklyn Bridge-en készítettek próbáló kaszkadőrökről. A mostani felvételek a Marvel-filmek Facebookos rajongói oldaláról származnak, s rajtuk a híd felépített mását lehet látni, melyet már előkészítettek a felvételekhez - természetesen kék háttérrel, hogy utólag, számítógépes úton egészítsék ki a jelenetet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Ja. Tök szánalmas, aki sokat akar kaszálni. Mondjuk ettől még csonthülye vagy, CSOOOONThülye, mert a filmesek mindig titkolózni szoktak, a fanatikus rajongók pedig mióta világ a világ, mindent megtettek azért, hogy filmforgatásokról fotókat töltsenek fel. Csak a hülye fejed eddig nem észlelte ezeket, mivel akkor még nem volt ennyire fejlett a közösségi média, hogy pár random képet a neten azonnal felfedezzenek.

    De vicces és persze valahol szörnyen szomorú látni, hogy valaki ennyire képes irigykedni egy amerikai vállalat esetleges sikere miatt. Óvoda.
  • Rotcsa #3
    igencsak sokat akarnak kaszálni ezzel, ha midnen héten benyomnak valami infót, holott még 1.5 évig nem lesz bemutató!!

    szánalmas banda! tipikus célközönségre megtervezett marketingmódszerek!
  • berczely #2
    gyík lesz :)
  • xido #1
    Jajaj...
    Van Gwen de nincs Manó..remélem nem Gyíkkal akarják előidézni Parker tragédiáját,
    mert az A híd emlékeim szerint Pók történetben erről híres..