Szekeres Viktor

Csodálatos Pókember: az első fotók a főgonoszról

A Csodálatos Pókember forgatásán készült legújabb lesiképeken már maga Gyík is megjelenik, a hírek szerint ő fogja a filmben a legtöbb borsot törni a főhős orra alá. A csirkefogót Rhys Ifans fogja alakítani.

Tovább folytatódott a Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) New York-i forgatása, s végre nem csak Peter Parkert és Gwen Stacyt láthattuk, hanem a film fő rosszfiúját is. A Gyíkot (Lizard) alakító Rhys Ifanst ugyan pár napig leplekkel takarták el a kíváncsi tekintetek és teleobjektívek elől, azonban a napokban viszonylag szolid sminkben, már takarás nélkül is látni lehetett a színészt. (A többi képet a SlashFilmen és a Daily Mail oldalán lehet megnézni.

Klikk ide! Klikk ide!

A képeken egyrészt új jelenetben láthatjuk a Gwen Stacyt alakító Emma Stone-t, és a Peter Parker bőrébe bújó Andrew Garfieldot, sőt, már Ben bácsi (Martin Sheen) is feltűnik, másrészt pedig végre lehet némi fogalmunk arról, hogy Rhys Ifans karaktere milyen átalakulások fog átesni. Igaz, mindez még csak a transzformáció kezdeti stádiuma...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • minkomisu #1
    Teljes átalakulas kivancsi vok hogy fog kinézni :D