Szekeres Viktor

Elkészült Jessica Alba filmjének folytatása - itt az előzetes

A Jessica Alba főszereplésével készült Honey nem volt különösebben sikeres, de úgy tűnik, hogy kedvelték annyian, hogy a Universal előálljon egy folytatással. Igaz, az csak lakossági forgalmazásban jelenik meg.

Míg a sikeres filmekhez természetesen mozis folytatások szoktak készülni, addig a kevésbé sikeres, de azért kisebb-nagyobb rajongótáborral bírókhoz DVD-sek, általában teljesen új szereplőgárdával. A Honey esetében az utóbbi szcenárió valósult meg, hiszen Jessica Alba táncos filmje nem robbantott kasszát 2003-ban, Amerikában 30, a világ többi részén 32 millió dollár bevételre tett szert.


A Honey 2 Angliában júniusban, Amerikában augusztusban fog megjelenni DVD-n, a Vámpírnaplók című tévésorozat egyik sztárjának, Katerina Grahamnek a főszereplésével. Graham egy javítóból frissen kikerült táncoslányt fog alakítani, aki szerencséjére csatlakozni tud egy táncegyütteshez. A Honey 2 koreográfusa Rosero McCoy volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #2
    Ez érdekes, múlt héten voltam moziban megnézni a Halálos iramban 5-öt Németországban, és a bemutatók között ez is szerepelt, a bemutató végén pedig a Demnächst im Kino szöveg ugrott fel, ami nekem azt jelenti, hogy itt pl. moziban is vetíteni fogják. Na de mindegy. :D
  • bigjoe #1
    Nekem tetszett pedig a Honey. Jó táncos film...