Szekeres Viktor

Lehet is kezdeni a Karib-tenger kalózai 5 forgatását

Elkészült a Karib-tenger kalózai filmsorozat ötödik részének a forgatókönyve, azonban a forgatás minden bizonnyal nem fog egyhamar elkezdődni, mivel Johnny Depp azt szeretné, ha ez az epizód is különleges lenne.

A The Hollywood Reporter szerint akár el is lehetne kezdeni a Karib-tenger kalózai című Disney családi kalandfilmsorozat ötödik részének forgatását, hiszen Terry Rossio, a forgatókönyv írója, leadta az elkészült szkriptet a gyártó stúdiónak. Természetesen az még nincs kőbe vésve, hogy lesz Karib-tenger kalózai 5, de a negyedik rész sikerét szinte mindenki biztosra veszi.

A hírek szerint Jerry Burckheimer producer is visszatérne az ötödik részre, és a stúdió már megkörnyékezte a negyedik részben Gore Verbinskitől a rendezői stafétát átvevő Rob Marshallt, hogy ugyancsak térjen vissza. John Depp egyelőre még nem olvasta a forgatókönyvet, de elmondta, hogy nincs kedve ahhoz, hogy azonnal nekiálljanak a forgatásnak, hogy a film 2012. karácsonyán már moziba kerülhessen. Részvétele pedig természetesen a történettől és a rendezőtől függ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!