Szekeres Viktor

Schwarzenegger megint megmutatta, hogy sokak kedvence

Két hete a Terminátor harmadik része volt idehaza kábelszinten az egyik legsikeresebb film, múlt héten pedig a Kommandó szerepelt viszonylag jól, Schwarzeneggert tehát nem felejtették el a magyar nézők.

Úgy tűnik, hogy ami az országos kereskedelmi csatornákon Bud Spencer és Terence Hill, az a kábeladókon Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone. Pénteki remek nézettségét a Film+ ismét csak egy Schwarzenegger-akciófilmmel alapozta meg, hiszen a Kommandó a 18-49 éves korcsoportban 11,5 százalékos közönségarányt ért el. Ezután az 1996-os Ha ölni kell című mozi következett Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sandra Bullock és Kevin Spacey főszereplésével, mely a 18-49 éves korcsoportban még magasabb, 13,4 százalékos közönségarányt ért el.

E két filmmel a Film+ magas, átlag 7,3 százalékos közönségarányt ért el a 18-49 éves korosztályban főműsoridőben, amivel pénteken este a csatorna a harmadik legnézettebb televízió volt a kereskedelmi 18-49 éves korosztályban. Az első helyezett természetesen az RTL Klub volt, annak ellenére, hogy ismét vereséget szenvedett a Nagy duettől, a második helyet pedig természetesen a TV2 szerezte meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)