Szekeres Viktor

Titánok harca 2: az első képek a forgatásról

Már láthatjuk, hogy milyen díszletek között fogja forgatni A Föld inváziója - Csata: Los Angeles rendezője A titánok harca folytatását, mely ellentétben az első résszel ezúttal már 3D-ben fog készülni.

A titánok harcának (Clash of The Titans) folytatása, mely a pletykák szerint a Wrath of Titans címet fogja viselni (nagyjából: Titánok haragja), 2012. március 30-án kerül bemutatásra Amerikában. Az első résszel ellentétben ez már nem szimpla feldolgozás film lesz, s a legújabb képek tanúsága szerint a forgatás előkészületei már javában folynak Tenerife szigetén. (A többi képet a Tumba Abiertán lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A második Titánok harca-film rendezője az a Jonathan Liebesman lesz, aki idén robbant be a köztudatba A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-szel, de már korábban is láthattuk filmjeit (A gyilkos szoba, A sötétség leple, A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet). A főszereplő (Sam Worthington) és a fontosabb mellékszereplők (Ralph Fiennes, Liam Neeson) természetesen vissza fognak térni, de akadnak a filmben olyanok is, akik nem szerepeltek A titánok harcában (Danny Huston, Edgar Ramirez, Bill Nighy, Toby Kebbell és Rosamund Pike).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mardel #7
    Hm. Ezt a filmet láttam egyszer de csak az első pár percre emlékszem hogy volt vmi hajótörés meg minden. Se a közepére se a végére nem emlékszem, valószínűleg szar film volt, a jobbak megmaradnak.
    Ez a Los Angelesi csata sem volt valami nagy szám, tele volt klisével, meg kiszámítható jelenetekkel...
  • Reg5 #6
    Mert mostanában nincsenek fantasyk :D Annyira nem szar, de jónak sem lehet nevezni.
  • kalapos01 #5
    Az első rész semmihez képest nem volt jó. Rémisztáőn gáz volt. Épp ezért hangzik biztatóan a rendezőcsere.
  • Laza #4
    Bár az eredetihez képest az első rész nem volt nagy szám, mégis az utóbbi évek lagymatag fantasy felhozatalához képest jó volt ... elég a buzeráns tini fantasykból, felnőtt mesét a népnek :)
  • WinG #3
    az első rész trélere volt kurva jó, maga a film azonban nagyon gyengére sikerült
  • sandor8206 #2
    hát sz első rész után + az új rendező személye is, sztem nem túl jóval kecsegtet ez a 2. rész
  • tomboy013 #1
    Sajnos a feldolgozás az 1. részből elég ratyi lett, a nyomába sem ér az eredeti filmnek, kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni egy folytatásból. Bízom benne hogy jobb lesz sokkal az 1. résznél