Szekeres Viktor

Így fog kinézni Cobra, az űrkalóz

Jövőre nem egy japán animáció élőszereplős feldolgozása készül el. Ezen remake-ek egyike lesz Alexandre Aja filmje, a Cobra: The Space Pirate, melynek címszereplő karakterére máris vethetünk egy pillantást.

A Cannes-ben megrendezésre kerülő filmfesztiválon nem csak a versenyprogramban szereplő filmek kapnak figyelmet, hanem azon, fesztiválokon helyezésre esélytelen alkotások is, melyek a jövőben kerülnek bemutatásra. A filmgyártók és -forgalmazók ugyanis minden alkalmat megragadnak, hogy előkészületben lévő alkotásaikat a szakértő közönség és a szakma előtt reklámozzák.

A Variety nemzetközi kiadásának címoldalán például Alexandre Aja következő filmjének plakátja jelent meg. a népszerű japán animációs sorozat, a Cobra: The Space Pirate élőszereplős adaptációjáról van szó, A képből kiderül, hogy a Magasfeszültség, a Sziklák szeme és a Piranha 3D rendezője hogy képzeli el a címszereplő Cobrát. A Cobra: The Space Pirate története természetesen egy űrkalózról szól, aki műtéti úton megváltoztatta arcát és törölte saját emlékeit, hogy így rejtőzzön el ellenségei elől.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #1
    Én is akarok ilyen ufos pólót.